Verbindt mensen en idee├źn

Schrijven naar Inzicht 2.0

Cursusdata
do. 27 oktober 2022
10.00 tot 12.00
do. 10 november 2022
10.00 tot 12.00
do. 24 november 2022
10.00 tot 12.00
Locatie Hamelhuys, Johan de Wittstraat 15
Type & beschikbaarheid Cursus - 1 plek beschikbaar
Voor wie? Vrijwilligers/participatiebaan,Overig,Buurtinitiatief

Over de Cursus

Schrijven naar Inzicht 2.0 is een mooie aanvulling voor een ieder die al de basiscursus Schrijven naar Inzicht heeft gevolgd, maar is ook geschikt voor mensen die voor het eerst kennis willen maken met deze methode. Schrijven naar Inzicht is een krachtige en waardevolle manier om schrijvend jezelf ter verkennen. Het gaat er niet om dat je correct leert schrijven, maar dat je al schrijvend inzicht krijgt in je (belemmerende) overtuigingen, sterke kanten, onderliggende thema's, vragen en verlangens: Wie ben ik? Wat heb ik anderen te brengen? Of: Wat vind ik echt belangrijk? Waar wil ik naartoe? Schrijven naar Inzicht is een methode die vanuit rust en onwetendheid gaat starten en je altijd ergens gaat brengen. Je leert op een mindful manier te luisteren naar de woorden die ergens in je sluimeren en antwoorden of richting brengen. Is schrijven iets wat je trekt? Zou je graag willen ontdekken wat er gaat gebeuren als je je eigen schrijfbron aanboort maar vind je het wat spannend of lastig? Omdat je denkt dat je niet echt iets te vertellen hebt of niet de juiste woorden kunt vinden? Misschien dat deze korte training je helpt om het schrijven als tool te ontdekken.

Extra informatie

Wij schrijven tijdens deze cursus met de hand. Neem dus je eigen favoriete schrift en pen mee! Let op: deze cursus wordt gegeven in het Hamelhuys. Hier is betaald parkeren, maar je kunt er ook prima met de fiets komen.

Over de trainer

Anja Kuhn begeleidt in haar praktijk mensen met stress- en/of angstklachten en burnout. Ook mensen die in veranderende levensfases op zoek zijn naar meer verdieping en persoonlijke groei, weten de weg naar haar te vinden. Coachtools die zij onder andere inzet zijn: systemisch werk, familieopstellingen, mindfulness, schrijven naar Inzicht en spiegelen met honden. Anja geeft ook trainingen rondom persoonlijke ontwikkeling en communicatie. Daarnaast is Anja professionele begeleider voor mensen met Angst voor honden. In individuele trajecten leren haar klanten om Angst om te buigen naar meer vrijheid en vertrouwen in de omgang met honden.

Website www.flowemotion.nl
De cursussen en workshops kunnen online of op locatie plaatsvinden met in acht neming van de RIVM richtlijnen.

Deze cursus kost normaliter €75,00 per persoon. Dankzij de subsidie van de gemeente Groningen is jouw deelname gratis. Meer informatie
We vragen om je e-mailadres en telefoonnummer zodat we contact met je op kunnen nemen. De trainer ziet alleen je naam.