Deze cursus is vol. Als je je aanmeldt voor de wachtlijst krijg je een e-mail als er weer plek is.

Schrijven naar Inzicht 2.0

Cursusdata
vr. 6 september 2024
10.00 tot 12.00
vr. 20 september 2024
10.00 tot 12.00
vr. 4 oktober 2024
10.00 tot 12.00
Locatie Buurtcentrum Stadspark, Lorenzstraat 11 Groningen
Type Workshop
Voor wie? Vrijwilligers/participatiebaan,Overig,Buurtinitiatief

Over de Workshop

Schrijven naar Inzicht 2.0 is een mooie aanvulling voor een ieder die al de basiscursus Schrijven naar Inzicht heeft gevolgd, maar is ook geschikt voor mensen die voor het eerst kennis willen maken met deze coachmethode. Schrijven naar Inzicht is een krachtige en waardevolle manier om schrijvend jezelf ter verkennen.Het gaat er niet om dat je correct leert schrijven, maar dat je al schrijvend inzicht krijgt in je (belemmerende) overtuigingen, sterke kanten, onderliggende thema's, vragen en verlangens: Wie ben ik? Wat heb ik anderen te brengen? Of: Wat vind ik echt belangrijk? Waar wil ik naartoe?Schrijven naar Inzicht is een methode die vanuit rust en onwetendheid gaat starten en je altijd ergens gaat brengen. Je leert op een mindful manier te luisteren naar de woorden die ergens in je sluimeren en antwoorden of richting brengen.

Extra informatie

Let op - tijdens deze cursus schrijven wij met de hand. Dit is onderdeel van de methode. Neem dus een mooi schrijfboek mee en een pen die prettig schrijft. Digitale hulpmiddelen zoals laptop of tablet passen niet bij deze workshop en zijn daarom ook niet welkom.Tussen de cursusdagen in geef ik soms korte verdiepingsopdrachten om thuis mee aan de slag te gaan.

Over de trainer

Anja Kuhn begeleidt in haar praktijk mensen met stress- en/of angstklachten en burnout. Ook mensen die in veranderende levensfases op zoek zijn naar meer verdieping en persoonlijke groei, weten de weg naar haar te vinden. Coachtools die zij onder andere inzet zijn: systemisch werk, familieopstellingen, mindfulness, schrijven naar Inzicht en spiegelen met honden.Anja geeft ook trainingen rondom persoonlijke ontwikkeling en communicatie.Daarnaast is Anja professionele begeleider voor mensen met Angst voor honden. In individuele trajecten leren haar klanten om Angst om te buigen naar meer vrijheid en vertrouwen in de omgang met honden.

Website: https://www.flowemotion.nl