Verbindt mensen en ideeën

Schrijven naar Inzicht

Cursusdata
do. 14 oktober 2021
10.00 tot 12.00
do. 28 oktober 2021
10.00 tot 12.00
do. 11 november 2021
10.00 tot 12.00
Locatie Leonard Springerlaan 3, Groningen, Zaal de Pauw (tot 15 personen)
Type & beschikbaarheid Cursus - 3 plekken beschikbaar
Voor wie? Vrijwilligers/participatiebaan,Overig,Buurtinitiatief

Over de Cursus

Schrijven naar Inzicht is een krachtige en waardevolle manier om in contact te komen met jezelf. Vragen kunnen bijvoorbeeld zijn: Wie ben ik? Wat heb ik anderen te brengen? Of: Wat vind ik echt belangrijk? Waar wil ik naartoe?Schrijven naar Inzicht is een methode die vanuit rust en onwetendheid gaat starten en je altijd ergens gaat brengen. Je leert op een mindful manier te luisteren naar de woorden die ergens in je sluimeren en antwoorden of richting brengen.Is schrijven iets wat je trekt? Zou je misschien zelfs zo nu en dan een blog willen kunnen schrijven maar vind je het spannend of lastig? Omdat je denkt dat je niet echt iets te vertellen hebt of niet de juiste woorden kunt vinden? Misschien dat deze korte training je helpt om het schrijven als tool te mogen (her)ontdekken.

Extra informatie

Deze cursus wordt op locatie gegeven. Mocht het i.v.m. coronamaatregelen nodig zijn, dan wordt deze cursus online gegeven.Bij het MJD kun je gebruik maken van gratis parkeerplaatsen.

Over de trainer

Anja Kuhn begeleidt in haar praktijk mensen met stress- en/of angstklachten en burnout. Ook mensen die in veranderende levensfases op zoek zijn naar meer verdieping en persoonlijke groei, weten de weg naar haar te vinden. Coachtools die zij onder andere inzet zijn: systemisch werk, familieopstellingen, mindfulness, schrijven naar Inzicht en spiegelen met honden.Anja geeft ook trainingen rondom persoonlijke ontwikkeling en communicatie.Daarnaast is Anja professionele begeleider voor mensen met Angst voor honden. In individuele trajecten leren haar klanten om Angst om te buigen naar meer vrijheid en vertrouwen in de omgang met honden.

Website www.flowemotion.nl
De cursussen en workshops kunnen online of op locatie plaatsvinden met in acht neming van de RIVM richtlijnen.

Deze cursus kost normaliter €85,00 per persoon. Dankzij de subsidie van de gemeente Groningen is jouw deelname gratis. Meer informatie
We vragen om je e-mailadres en telefoonnummer zodat we contact met je op kunnen nemen. De trainer ziet alleen je naam.