Verbindt mensen en idee├źn

Schrijven naar Inzicht

Deze cursus is vol. Als je je aanmeldt voor de wachtlijst krijg je een e-mail als er weer plek is.
Cursusdata
do. 1 september 2022
10.00 tot 12.00
do. 15 september 2022
10.00 tot 12.00
do. 29 september 2022
10.00 tot 12.00
Locatie Hamelhuys, Johan de Wittstraat 15
Type Cursus
Voor wie? Vrijwilligers/participatiebaan,Overig,Buurtinitiatief

Over de Cursus

Schrijven naar Inzicht is een krachtige en waardevolle manier om in contact te komen met jezelf. Vragen kunnen bijvoorbeeld zijn: Wie ben ik? Wat heb ik anderen te brengen? Of: Wat vind ik echt belangrijk? Waar wil ik naartoe? Schrijven naar Inzicht is een methode die vanuit rust en onwetendheid gaat starten en je altijd ergens gaat brengen. Je leert op een mindful manier te luisteren naar de woorden die ergens in je sluimeren en antwoorden of richting brengen. Is schrijven iets wat je trekt? Zou je graag willen ontdekken wat er gaat gebeuren als je je eigen schrijfbron aanboort maar vind je het wat spannend of lastig? Omdat je denkt dat je niet echt iets te vertellen hebt of niet de juiste woorden kunt vinden? Misschien dat deze korte training je helpt om het schrijven te mogen (her)ontdekken. Wij lezen soms korte stukjes van onze schrijfsels aan elkaar voor. Hierbij gaat het nooit om goed of fout. Alles wat er is, is goed.

Extra informatie

Tijdens deze cursus schrijven wij met de hand. Neem dus een mooi schrijfboek mee en een pen die prettig schrijft. Tussen de cursusochtenden in geef ik steeds een korte verdiepingsopdracht om thuis mee aan de slag te gaan. Het kost je niet heel veel tijd, maar het is wel leuk als je er ook echt even mee bezig gaat. Let op: deze cursus wordt gegeven in het Hamelhuys. Hier is betaald parkeren, maar je kunt ook prima met de fiets komen.

Over de trainer

Anja Kuhn begeleidt in haar praktijk mensen met stress- en/of angstklachten en burnout. Ook mensen die in veranderende levensfases op zoek zijn naar meer verdieping en persoonlijke groei, weten de weg naar haar te vinden. Coachtools die zij onder andere inzet zijn: systemisch werk, familieopstellingen, mindfulness, schrijven naar Inzicht en spiegelen met honden. Anja geeft ook trainingen rondom persoonlijke ontwikkeling en communicatie. Daarnaast is Anja professionele begeleider voor mensen met Angst voor honden. In individuele trajecten leren haar klanten om Angst om te buigen naar meer vrijheid en vertrouwen in de omgang met honden.

Website www.flowemotion.nl
De cursussen en workshops kunnen online of op locatie plaatsvinden met in acht neming van de RIVM richtlijnen.

Soms melden deelnemers zich af. We kunnen je een herinnering sturen als er weer plek is.
We vragen om je e-mailadres en telefoonnummer zodat we contact met je op kunnen nemen.