Schrijven naar Inzicht

Schrijven naar Inzicht
Cursusdata
vr. 7 juni 2024
10.00 tot 12.00
vr. 21 juni 2024
10.00 tot 12.00
vr. 5 juli 2024
10.00 tot 12.00
Locatie Buurtcentrum Stadspark, Lorenzstraat 11 Groningen
Type & beschikbaarheid Workshop - 5 plekken beschikbaar
Voor wie? Vrijwilligers/participatiebaan,Overig,Buurtinitiatief

Over de Workshop

Schrijven naar Inzicht is een krachtige en waardevolle manier om in contact te komen met jezelf. Vragen kunnen bijvoorbeeld zijn: Wie ben ik? Wat heeft mij gemaakt tot wie ik ben? Wat vind ik echt belangrijk? Waar wil ik naartoe? Schrijven naar Inzicht is een methode die vanuit rust en onwetendheid gaat starten en je altijd ergens gaat brengen. Je leert op een mindful manier te luisteren naar de woorden die ergens in je sluimeren en antwoorden, inzicht of richting brengen. Zou jij graag willen ontdekken wat er gaat gebeuren als je je eigen schrijfbron aanboort maar vind je het misschien ook wat spannend of lastig? Omdat je denkt dat je niet niet de juiste woorden kunt vinden of bang bent dat het schrijven je niet zo makkelijk afgaat? Misschien dat deze korte training je helpt om het schrijven als tool te mogen (her)ontdekken.Wij lezen soms korte stukjes van onze schrijfsels en gedachtenspinsels aan elkaar voor. Hierbij gaat het nooit om goed of fout (en gaat dus ook zeker niet om ‘de juiste grammatica’). Het is wel erg leuk, inspirerend en leerzaam om met en van elkaar te leren.

Extra informatie

Tijdens deze cursus schrijven wij met de hand. Neem dus een mooi schrijfboek mee en een pen die prettig schrijft. Tussen de cursusdagen in geef ik soms korte verdiepingsopdrachten om thuis mee aan de slag te gaan.

Over de trainer

Anja Kuhn begeleidt in haar praktijk mensen met stress- en/of angstklachten en burnout. Ook mensen die in veranderende levensfases op zoek zijn naar meer verdieping en persoonlijke groei, weten de weg naar haar te vinden. Coachtools die zij onder andere inzet zijn: Voice dialogue, systemisch werk, mindfulness, schrijven naar Inzicht en spiegelen met honden.Anja geeft ook trainingen rondom persoonlijke ontwikkeling en communicatie.Daarnaast is Anja professionele begeleider voor mensen met Angst voor honden. In individuele trajecten leren haar klanten om hun angst om te buigen naar meer vrijheid en vertrouwen in de omgang met honden.

Website: https://www.flowemotion.nl