Verbindt mensen en idee├źn

Teken een boom!

Cursusdata
vr. 21 april 2023 14.00 tot 16.30
Locatie WerkPro, Zilverlaan 2 Groningen (trainingszaal nr 1)
Type & beschikbaarheid Workshop - 4 plekken beschikbaar
Voor wie? Vrijwilligers/participatiebaan,Overig,Buurtinitiatief

Over de Workshop

"Teken een boom en ik vertel je wie je bent." Zo is het natuurlijk niet, wel valt er heel veel te lezen uit de boom tekening met de Tekentaal. In deze workshop starten we met een gesprek over bomen, we doen wat lichaamswerk en een meditatie. Er wordt een opstartende teken oefening gedaan. Vervolgens ga je aan de slag met de boom die veel zal zeggen over wie jij nu bent. Je hoeft niet heel vaardig te zijn in tekenen, wel heb je er zin in om jezelf te uiten op het platte vlak, meer zelfkennis op te doen en andere mensen te ontmoeten. Je gaat naar huis met een leuk werkstuk dat helemaal eigen is. Ook krijg je handvatten mee over het "lezen van een boomtekening". Dit aanbod is dan ook vooral geschikt voor mensen die met mensen werken of met kinderen.

Extra informatie

Let op de kleding die je aantrekt of neem een schort mee, we werken met kleurpotlood, krijt en ecoline.

Over de trainer

Mariska Lunsing van Beeldend bezig! verzorgt de training. Zij werkt met kinderen, jongeren en volwassenen rond het beeldend bezig zijn, zoals beeldende lessen, diverse workshops en individuele counseling m.b.v. beeldend werken. Mindfulness, meditatie, positieve psychologie, lichaamswerk, focussen en ademwerk zijn tevens inspiratiebronnen, die ingezet worden. Bij haar werk staan verbinding, verwondering en verdieping centraal. Zowel in je zelf, binnen contact en met je leefomgeving. Meer informatie zie facebook pagina of website van Beeldend bezig!

Website https://www.beeldend-bezig.nl
De cursussen en workshops kunnen online of op locatie plaatsvinden met in acht neming van de RIVM richtlijnen.

Deze cursus kost normaliter €25,00 per persoon. Dankzij de subsidie van de gemeente Groningen is jouw deelname gratis. Meer informatie
We vragen om je e-mailadres en telefoonnummer zodat we contact met je op kunnen nemen. De trainer ziet alleen je naam.