Verbindt mensen en ideeën

Thema café - Vrijwilligerswerk en autisme

Cursusdata
di. 8 december 2020 19.30 tot 21.00
Locatie Online
Type & beschikbaarheid Online workshop - 17 plekken beschikbaar
Voor wie? Vrijwilligers/participatiebaan,Organisaties,Professionals,Overig,Buurtinitiatief

Over de Online workshop

Tijdens het tweede online themacafe gaat Hanneke Kappen in gesprek met o.a. ervaringdeskundigen over het onderwerp vrijwilligerswerk en autisme (ASS). Via de chat kan je actief deelnemen en vragen stellen en/of je verhaal delen. Het beloofd veel interactie met elkaar. Deze online talkshow is geschikt voor een ieder die meer willen weten over autisme (ASS) 

Extra informatie

Je ontvangt vlak voor aanvang een link waarmee je kunt deelnemen aan de live stream via you tube. Dit klinkt misschien ingewikkeld maar dat is het niet. Je ontvangt voor aanvang de link en uitleg over hoe je online kan deelnemen. 

Over de trainer

Het ontwikkellink thema cafe is een aanbod vanuit Ontwikkellink zelf. De gespreksleider van het themacafe is Hanneke Kappen.

Hanneke Kappen is een echte Stadjer. Al werkt ze in het hele land, Grunn’n is en blijft haar thuisbasis. Een fijne stad vindt ze het, een warme stad. In de loop der jaren is haar volkomen duidelijk geworden dat deze stad zonder de activiteiten van honderden vrijwilligers en mensen met een participatiebaan, een totaal andere stad zou zijn. De stad zou uit elkaar vallen zonder hen.
Dit zijn mensen om te koesteren. Daar werkt Hanneke heel graag aan mee.
Link 050 brengt iedereen op de juiste plek, Ontwikkellink biedt workshops en cursussen. En nu is er het Thema café! Hanneke verheugt zich erop u daar binnenkort te ontmoeten.
Hanneke is dagvoorzitter/gespreksleider. Ze is docent en coach. Werkzaam als kwartiermaker en columnist voor Scauting (met de A van autisme).  Ze is ambassadeur voor Het Groninger Landschap, ze schrijft voor De Golden Raand. Ze werkte jarenlang in Hilversum voor radio en TV.
Muziek en kunst  inspireren haar bij alles wat ze doet.

De technische ondersteuning van het online themacafé wordt verzorgd door Lottie Herfkens en Marieke Verdijk van Videoprofs, in nauwe samenwerking met Ontwikkellink

Website www.link050.nl/ontwikkellink
De cursussen en workshops kunnen online of op locatie plaatsvinden met in acht neming van de RIVM richtlijnen.

Deze cursus kost normaliter €50,00 per persoon. Dankzij de subsidie van de gemeente Groningen is jouw deelname gratis. Meer informatie
We vragen om je e-mailadres en telefoonnummer zodat we contact met je op kunnen nemen. De trainer ziet alleen je naam.