Verbindt mensen en idee├źn

Thema Lunch - in gebarentaal voor gevorderden!

Cursusdata
vr. 30 september 2022 09.30 tot 12.30
Locatie Buurthuis Stadspark, Lorentzstraat 11 Groningen
Type & beschikbaarheid Workshop - 3 plekken beschikbaar
Voor wie? Vrijwilligers/participatiebaan,Overig,Buurtinitiatief

Over de Workshop

Voor iedereen die de cursus Nederlands met Gebaren Algemeen Belangstellenden 1 hebben gevolgd en het bijbehorend certificaat hebben ontvangen bestaat nu de mogelijkheid om de gebaarvaardigheid op peil te houden. 1 x in de maand organiseren we een 3 uur durende workshop. Aan de hand van een thema oefenen we op spelenderwijs nieuw lexicon, en vindt er verdieping plaats op het geleerde van de cursus NmG AB1. Het wordt een gezellig wapperochtend. Voor elke workshop geldt dat je per workshop je moet aanmelden en een schrift en een pen meenemen.

Extra informatie

Het eerste thema gaan we de gebaarvaardigheid opwarmen met herhalingsoefeningen opgespiced met nieuwe gebaren en verdiepingen. We sluiten af met het dekken van de tafel en met een gezamenlijke lunch.

Over de trainer

Edith Jansen is gecertificeerd docent opgeleid door het Nederlands Gebarencentrum. Vanaf 2006 is ze haar eigenbedrijf gestart. Haar opdrachtgevers zijn organisaties voor Doven en Slechthorenden Ze geeft vooral communicatie cursussen aan mensen met een auditieve beperking en hun omgeving. Ook geeft ze cursussen Nederlands voor belangstellenden. Haar visie is dat iedereen recht heeft op communicatie en contact met de ander. Daarnaast vindt zij diversiteit en inclusie mooie uitdagingen van deze tijd waar jezelf iets aan en mee kan doen!

De cursussen en workshops kunnen online of op locatie plaatsvinden met in acht neming van de RIVM richtlijnen.

Deze cursus kost normaliter €50,00 per persoon. Dankzij de subsidie van de gemeente Groningen is jouw deelname gratis. Meer informatie
We vragen om je e-mailadres en telefoonnummer zodat we contact met je op kunnen nemen. De trainer ziet alleen je naam.