Deze cursus is vol. Als je je aanmeldt voor de wachtlijst krijg je een e-mail als er weer plek is.

Training - Omgaan met agressie

Training - Omgaan met agressie
Cursusdata
vr. 26 april 2024
09.00 tot 12.30
vr. 10 mei 2024
09.00 tot 12.30
Locatie Wijkcentrum bij van houten, oliemuldersweg 47 Groningen
Type Workshop
Voor wie? Vrijwilligers/participatiebaan,Overig,Buurtinitiatief

Over de Workshop

Wil jij leren hoe je op een goede manier omgaat met agressief gedrag? Dan is deze training van 2 dagdelen perfect voor jou! Tijdens deze training leer je verschillende soorten agressie herkennen en hoe je daar het beste op kunt reageren. Ook fijn dat er aandacht is voor hoe je er ná een gebeurtenis mee om kunt gaan. En dat is nog niet alles, want je kunt oefenen samen met een trainingsacteur! Zo leer je om je kennis, houding en energie optimaal te gebruiken in lastige situaties. Dus schrijf je snel in en leer hoe je op een professionele manier omgaat met agressief gedrag.

Extra informatie

Doel - Leren om je kennis, houding en energie te gebruiken om op een goede manier om te gaan met agressief gedrag - Je herkent de soorten agressie - Je leert omgaan met agressief gedrag - Je leert omgaan met gebeurtenis. De training gaat door met minimaal 6 deelnemers.

Over de trainer

Natascha Russchen is een toegewijde veiligheidskundige en trainer die zich inzet voor het creëren van een veilige werkomgeving waarin medewerkers optimaal kunnen functioneren. Samen met trainingsacteur Dominique Haas biedt ze trainingen aan met praktische en bruikbare tools die direct toepasbaar zijn in de dagelijkse praktijk. Het doel van de trainingen is om medewerkers meer zelfvertrouwen te geven, zodat ze zich veiliger voelen en beter weten hoe ze moeten handelen in verschillende situaties op de werkvloer. Hun aanpak is gericht op het aanreiken van praktische vaardigheden, zodat medewerkers zich zelfverzekerd voelen en weten hoe ze effectief kunnen omgaan met, onder andere, agressie.

Website: https://nrdoet.nl/