Verbindt mensen en ideeƫn

Versta je me? Hoe je makkelijk je smartphone video ondertitelt

Cursusdata
di. 25 februari 2020 09.30 tot 10.30
Locatie MJD. leonard springerlaan 3 groningen
Type & beschikbaarheid Cursus - 8 plekken beschikbaar
Voor wie? Vrijwilligers/participatiebaan,Organisaties,Overig,Buurtinitiatief

Over de Cursus

Veel mensen hebben het geluid van hun mobiel uit staan. Of juist heel zacht. Dan is het wel zo fijn als je video ondertiteld is. Zodat iedereen jouw video goed kan volgen. Of dat nu met geluid is, of in tekst. In deze workshop leggen we je uit hoe je ondertiteling aan jouw video toevoegt. Heel eenvoudig, op je eigen mobiel. Natuurlijk ga je ook zelf aan de slag. Zodat je na een uur precies weet hoe je het voortaan zelf kunt doen.

Extra informatie

Neem je eigen smartphone mee.

De MJD locatie is goed te bereiken met de fiets, bus (lijn 10) of met de auto. Parkeren is gratis. Graag aanbellen bij de slagboom.

Over de trainer

Marieke Verdijk: Sinds 2006 maak ik als freelance Camerajournalist (Camjo-) films voor verschillende organisaties, films over mensen. Van de research, opnames en interviews tot en met de montage. Mijn stijl zou ik omschrijven als inhoudelijk, betrokken en helder. Dankzij mijn diverse achtergrond kan ik makkelijk schakelen tussen verschillende werkvelden en je helpen bij het bedenken van het juiste beeldverhaal. Lottie Herfkens: Enthousiast, sociaal en met een hands-on-mentaliteit: allemaal omschrijvingen die op mij van toepassing zijn. Met ruim twintig jaar ervaring op het gebied van onlinecommunicatie en tien jaar op het gebied van social media weet ik als geen ander hoe je online content in kunt zetten voor jouw persoonlijke doel. Welke boodschap je ook hebt: ik help je die vertalen.

Website http://www.videoprofs.nl
Dankzij de subsidie van de gemeente Groningen is jouw deelname gratis. Meer informatie
We vragen om je e-mailadres en telefoonnummer zodat we contact met je op kunnen nemen. De trainer ziet alleen je naam.