Verbindt mensen en idee├źn

Versta je me? Hoe je makkelijk je video ondertitelt

Cursusdata
vr. 25 september 2020 09.30 tot 10.30
Locatie Online
Type & beschikbaarheid Online cursus - 6 plekken beschikbaar
Voor wie? Vrijwilligers/participatiebaan,Organisaties,Overig,Buurtinitiatief

Over de Online cursus

Veel mensen hebben het geluid van hun mobiel of computer uit staan. Of juist heel zacht. Dan is het wel zo fijn als je video ondertiteld is. Zodat iedereen jouw video goed kan volgen. Of dat nu met geluid is, of in tekst. In deze workshop leggen we je uit hoe je ondertiteling aan jouw video toevoegt. Heel eenvoudig, op je eigen mobiel. Natuurlijk ga je ook zelf aan de slag. Zodat je na een uur precies weet hoe je het voortaan zelf kunt doen. Deze workshop wordt gegeven door Marieke Verdijk (camerajournalist) en Lottie Herfkens (online communicatieadviseur).

Extra informatie

De workshop is los te volgen of als onderdeel van de serie online workshops over video op je smartphone. 17 september is de workshop: Handig! Video’s monteren op je smartphone. 25 september de workshop: Versta je me? Hoe je makkelijk je smartphone video ondertitelt. Al deze workshops zijn ook te volgen als onderdeel van de Video Challenge (In deze serie fysieke workshops ga je gericht aan de slag met het maken van promotievideo's voor jezelf, jouw organisatie of bedrijf. Deze bijeenkomsten zijn op 7, 14, 21 en 28 september en 5 oktober).

Hoe online deelnemen werkt vind je hier https://www.link050.nl/aan-de-slag-met-meet/

Over de trainer

Marieke Verdijk: Sinds 2006 maak ik als freelance Camerajournalist films voor verschillende organisaties, films over mensen. Van de research, opnames en interviews tot en met de montage. Ik kan je helpen bij het bedenken van het juiste beeldverhaal. Lottie Herfkens: Enthousiast, sociaal en met een hands-on-mentaliteit: allemaal omschrijvingen die op mij van toepassing zijn. Met ruim twintig jaar ervaring op het gebied van onlinecommunicatie en tien jaar op het gebied van social media weet ik als geen ander hoe je online content in kunt zetten voor jouw persoonlijke doel. Welke boodschap je ook hebt: ik help je die vertalen.

Website http://www.videoprofs.nl
De cursussen en workshops kunnen online of op locatie plaatsvinden met in acht neming van de RIVM richtlijnen.

Deze cursus kost normaliter €35,00 per persoon. Dankzij de subsidie van de gemeente Groningen is jouw deelname gratis. Meer informatie
We vragen om je e-mailadres en telefoonnummer zodat we contact met je op kunnen nemen. De trainer ziet alleen je naam.