Verbindt mensen en ideeën

Versterk je zelfleiderschap

Cursusdata
ma. 3 oktober 2022 09.30 tot 12.30
Locatie Bij van Houten, oliemuldersweg 47 Groningen (1 e gebouw, 1 e verdieping)
Type & beschikbaarheid Workshop - 9 plekken beschikbaar
Voor wie? Vrijwilligers/participatiebaan,Overig,Buurtinitiatief

Over de Workshop

Als we niet opletten leven we vooral op de automatische piloot. Ons gedrag bestaat zo’n 95% uit onbewust gedrag. Dit betekent dat je handelingen uitvoert zonder erbij na te denken. Maar een klein deel is dus gedrag waar we over nadenken. Als je niet geleefd wilt worden door patronen en automatismen zul je elke dag heel bewust moeten nadenken over wat je gaat doen en wie je wilt zijn. Jij bent je gedrag en jijzelf bepaalt wie je bent. Maar hoe wil je dan zijn? En wat betekent dat concreet voor je gedrag?

Extra informatie

In deze workshop verbinden we het maken van keuzes aan intrinsieke motivatie. Dit betekent dat de motivatie uit jou, als persoon zelf komt. Vanuit de intrinsieke waarde voor de activiteit zelf of voor het behalen van een doel in de toekomst. Dit leidt tot vitaliteit, flow en persoonlijke groei. Door middel van oefeningen komen in deze workshop diverse onderdelen aan de orde waarop je zelfleiderschap kunt versterken zoals gezondheid, vitaliteit, relaties en persoonlijke eigenschappen.

Over de trainer

Astrid Wolswijk is al meer dan 20 jaar werkzaam als trainer en coach op het gebied van vitaliteit, gezondheid en ontwikkeling. Goed in je lijf en hoofd zitten zijn voor haar belangrijke thema's. In haar werk levert zij een bijdrage aan de ontwikkeling en het functioneren van mensen. Haar aanpak is gebaseerd op de positieve psychologie: erkennen wat niet goed gaat, bekrachtigen wat goed gaat en onderzoeken waar je naar toe wilt.

De cursussen en workshops kunnen online of op locatie plaatsvinden met in acht neming van de RIVM richtlijnen.

Deze cursus kost normaliter €27,50 per persoon. Dankzij de subsidie van de gemeente Groningen is jouw deelname gratis. Meer informatie
We vragen om je e-mailadres en telefoonnummer zodat we contact met je op kunnen nemen. De trainer ziet alleen je naam.