Verbindt mensen en idee├źn

Video Challenge

Cursusdata
ma. 14 september 2020
09.30 tot 12.00
ma. 21 september 2020
09.30 tot 12.00
ma. 28 september 2020
09.30 tot 12.00
ma. 5 oktober 2020
09.30 tot 12.00
Locatie Leonard Springerlaan 3, Groningen, Zaal de Zwaan (tot 25 personen)
Type & beschikbaarheid Cursus - 2 plekken beschikbaar
Voor wie? Vrijwilligers/participatiebaan,Organisaties,Overig,Buurtinitiatief

Over de Cursus

Vind jij het ook belangrijk dat jouw vrijwilligersorganisatie bij een groter publiek bekend wordt? En wil je video's leren maken op je mobiel? Doe dan mee aan de Video Challenge ! Tijdens de Challenge gaan we praktisch aan de slag met het maken van mooie video’s. De bedoeling is dat deze gaan over de organisatie waar jij vrijwilligerswerk doet. Een leuke uitdaging waarmee we tijdens vier bijeenkomsten aan de slag gaan. Tijdens iedere bijeenkomst krijg je een opdracht voor een filmpje. Wij geven je voldoende tips en tricks en handvatten om zelf aan de slag te gaan. Zo besteden we aandacht aan een passende boodschap, interviewen, tips bij het filmen en hoe het beste je films kunt delen via social media. De filmpjes bekijken we samen in de groepsbijeenkomsten. Daar kun je ook vragen stellen en helpen we je verder op weg. Aan het einde van de Video Challenge heb je vier mooie filmpjes over het werk dat je doet, weet je hoe je deze in kunt zetten op social media en hoe je meer aandacht kunt krijgen voor jouw organisatie. Aarzel dus niet en meld je via Ontwikkellink snel aan voor de Challenge!

Extra informatie

Wil je graag meedoen maar heb je nog geen of weinig ervaring maken met video's? Geen probleem! De workshop is los te volgen of als onderdeel van de serie workshops over video's maken op je smartphone. 31 augustus: 'Een video die werkt. Maak je eigen videopitch.' 17 september is de workshop: 'Handig! Video’s monteren op je smartphone'. 25 september de workshop: 'Versta je me? Hoe je makkelijk je smartphone video ondertitelt.' Wil je aan een van deze vier workshops meedoen? Of aan allemaal? Dat kan! Let op: Voor iedere workshop moet je je apart aanmelden via Ontwikkellink.

Bij MJD kun je gratis parkeren. Je kunt aanbellen bij de slagboom

Over de trainer

Marieke Verdijk: Sinds 2006 maak ik als freelance Camerajournalist films voor verschillende organisaties, films over mensen. Van de research, opnames en interviews tot en met de montage. Ik kan je helpen bij het bedenken van het juiste beeldverhaal. Lottie Herfkens: Enthousiast, sociaal en met een hands-on-mentaliteit: allemaal omschrijvingen die op mij van toepassing zijn. Met ruim twintig jaar ervaring op het gebied van onlinecommunicatie en tien jaar op het gebied van social media weet ik als geen ander hoe je online content in kunt zetten voor jouw persoonlijke doel. Welke boodschap je ook hebt: ik help je die vertalen.

Website http://www.videoprofs.nl
De cursussen en workshops kunnen online of op locatie plaatsvinden met in acht neming van de RIVM richtlijnen.

Deze cursus kost normaliter €175,00 per persoon. Dankzij de subsidie van de gemeente Groningen is jouw deelname gratis. Meer informatie
We vragen om je e-mailadres en telefoonnummer zodat we contact met je op kunnen nemen. De trainer ziet alleen je naam.