Verbindt mensen en idee├źn

Vrijwilligersdiner Beijum en omliggende wijken (alleen voor genodigden)

Cursusdata
vr. 2 december 2022 17.00 tot 22.00
Locatie MFC het Dok, kajuit 4 Groningen
Type & beschikbaarheid Overig - 133 plekken beschikbaar
Voor wie? Vrijwilligers/participatiebaan,Organisaties,Professionals,Overig,Buurtinitiatief

Over de Overig

Het vrijwilligersdiner wordt aangeboden aan vrijwilligers die actief zijn in de wijk Beijum en omliggende wijken binnen het stadsdeel. Alleen zij kunnen zich aanmelden voor vrijwilligersdiner. Voor de wijk Lewenborg en omliggende wijken wordt op 25 November een vrijwilligersdiner georganiseerd. Daar kun je apart voor aanmelden. 

Beste vrijwilliger, In onze wijken en dorpen zijn tal van vrijwilligers actief. Zij zetten zich in voor de wijken, dorpen en de inwoners. Dat kan met kleine initiatieven maar ook met grote projecten. Bewoners die actief zijn in bewonersorganisatie of wijkraad, die schrijven voor de wijk/dorpskrant en/of koffie schenken in een van de accommodaties in het gebied. Maar ook de mensen die zich inzetten voor de ouderen, die zich bezighouden met veiligheidsvraagstukken en die kinderen helpen tijdens een van de vele activiteiten. Al die vrijwilligers doen een stapje extra voor Oost. En daar ben ik trots op, maar ook dankbaar voor! Om jou, als een van die vrijwilligers, te bedanken voor jouw inzet wordt er op vrijdag 25 november een feestelijke bijeenkomst georganiseerd in het DOK in Lewenborg. Het gaat erom dat jij in het zonnetje wordt gezet en gewaardeerd wordt voor wat je doet. Daarbij leren we elkaar beter kennen en zien we wat er aan activiteiten en initiatieven wordt georganiseerd in het stadsdeel Oost. Ik hoop op een heel gezellige avond. Mede namens het gebiedsteam en het team wijkvernieuwing, Rik van Niejenhuis Wijkwethouder stadsdeel Oost

Extra informatie

Bij de locatie kun je gratis parkeren. Buslijn drie stopt bij het winkelcentrum Lewenborg waar het Dok bij gehuisvest is. 

Dieet wensen kun je doorgeven via ingridblink@outlook.com o.v.v. Dieet vraag

Wil je graag komen maar heb je geen vervoermogelijkheden? Laat het ons weten. Welmobiel kan vrijwilligers die niet mobiel zijn deze avond gratis vervoeren. Wil je hier gebruik van maken dan kun je dit doorgeven aan ingridblink@outlook.com onder vermelding van vervoer vraag.

Let op: Ben je niet vrijwillig actief in de wijk Beijum en omliggende wijken dan kun je jezelf niet opgeven. Wie weet wordt er in jouw wijk iets vergelijkbaars georganiseerd. Vraag naar de mogelijkheden aan het opbouwwerk van jouw wijk. 

Over de trainer

Het gebiedsteam Beijum en het team wijkvernieuwing organiseert in samenwerking met de wijk Wethouder, de cultuurcoach, link050 en de vrijwilligersorganisaties, een vrijwilligersdiner met entertainment voor alle vrijwilligers die actief zijn in de wijk Beijum en omliggende wijken. Voor de wijk Lewenborg en omliggende wijken wordt er een apart feest georganiseerd op 25 november 2022

Website https://www.link050.nl
De cursussen en workshops kunnen online of op locatie plaatsvinden met in acht neming van de RIVM richtlijnen.

Dankzij de subsidie van de gemeente Groningen is jouw deelname gratis. Meer informatie
We vragen om je e-mailadres en telefoonnummer zodat we contact met je op kunnen nemen. De trainer ziet alleen je naam.