Deze cursus is vol. Als je je aanmeldt voor de wachtlijst krijg je een e-mail als er weer plek is.

Waar kom je vandaan?

Waar kom je vandaan?
Cursusdata
di. 15 oktober 2024 10.00 tot 13.00
Locatie Buurtcentrum Stadspark, Lorenzstraat 11 Groningen
Type Workshop
Voor wie? Vrijwilligers/participatiebaan,Overig,Buurtinitiatief

Over de Workshop

Duik deze ochtend op een ontspannen, creatieve manier in je geschiedenis. Door verschillende oefeningen met schrijven en tekenen schijn je licht op jezelf en je herkomst. Wat je heeft gevormd, wat je hebt meegenomen, wat wil je aandacht geven. Een ochtend om meer over jezelf te ontdekken en in beeld te brengen; geboortegrond, gezin van herkomst, voorouderlijnen. We gebruiken oefeningen uit systemisch werken gecombineerd met creatieve werkvormen. Welkom!

Extra informatie

Anita zorgt voor basismateriaal om mee te werken. Neem als je wilt je favoriete pen, schrijfblok, potloden en eventueel een paar tijdschriften mee.

Over de trainer

Anita Pardijs (1974) is trainer en begeleider met een hart voor mensen die hun thuis, hun eigen wijsheid en waarheid willen vinden. Ze werkt met een patchwork aan methodes; van creatief tot systemisch en zijnsgericht, van NLP tot IFS en ACT. Centraal staat hierin steeds weer verbinden met je essentie; thuiskomen in jezelf. Om van daaruit je dingen te doen en te ontdekken waar je blij van wordt. Zijn en leven dus :-)

Website: https://www.anitapardijs.nl