Verbindt mensen en idee├źn

Wandelen is energie!

Deze cursus is vol. Als je je aanmeldt voor de wachtlijst krijg je een e-mail als er weer plek is.
Cursusdata
do. 3 oktober 2019 09.30 tot 13.00
Locatie MJD, Leonard Springerlaan 3, Groningen
Type Workshop
Voor wie? Vrijwilligers/participatiebaan

Over de Workshop

Wandelen geeft energie! Wandelcoach workshop naar vitaliteit.
Vraag jij je ook wel een af hoe het kan dat je de ene dag bruist van de energie terwijl je de volgende dag niet vooruit te branden bent? Doe jij je vrijwilligerswerk met hart en ziel zodat je de tijd vergeet? Of vraag je je weleens af of iets anders beter bij je zou passen?

Dan is de wandelcoach workshop “Wandelen geeft energie” misschien iets voor jou. Van wandelen in de natuur knap je op! De natuur geeft je een gevoel van ontspanning en geeft tegelijkertijd energie. Wandelen zet je niet alleen lichamelijk in beweging, ook je denken wordt helderder. Wist je dat 12 minuten wandelen je al meer veerkracht, focus en zelfvertrouwen oplevert? Bovendien maakt wandelen je creatiever en kan je makkelijker problemen oplossen.

Heb je ook zin om je vitaler te voelen? Wandel mee met de groepswandeling “Wandelen geeft energie!”. Je ervaart wat je energie geeft en waar jij op leeg loopt. Op een lichte en speelde manier gaan we met elkaar op pad en doen we oefeningen in en met de natuur. Je zal ervaren dat het je verrassende inzichten geeft. Met elkaar buiten in beweging zijn geeft alleen al verbinding en positieve energie! 

Extra informatie

We wandelen in het Stadspark in Groningen. Het start- en eindpunt van de wandeling is bij MJD aan de Leonard Springerlaan 3. Je bent er vanaf 9.30 uur welkom. We gaan 10.00 uur naar buiten en komen rond 12.30 u weer terug. We wandelen plm. 3 kilometer.
We hopen op lekker najaarsweer maar ook als het regent gaat de wandeling door. Pas je kleding op het weer aan en trek (wandel)schoenen aan waar je comfortabel op kan lopen.

Over de trainer

Susan Boot heeft jarenlange ervaring als leidinggevende en HR-professional. Als wandelcoach bij Buiten Zijn Werkt begeleidt ze mensen die vastlopen in hun baan en daar intens moe, onzeker of ziek van zijn. Ze wandelt met ze uit de waan van de dag waar ze rust en ruimte ervaren. In beweging krijgen ze weer moed en vertrouwen om te kiezen wat ze werkelijk willen.

Website http://www.buitenzijnwerkt.nl
Soms melden deelnemers zich af. We kunnen je een herinnering sturen als er weer plek is.
We vragen om je e-mailadres en telefoonnummer zodat we contact met je op kunnen nemen.