Verbindt mensen en idee├źn

Workshop gebaren voor gevorderden. Thema: "seizoenen en kleding inclusief december feesten?"

Cursusdata
vr. 2 december 2022 09.30 tot 12.30
Locatie Buurtcentrum stadspark, lorentzstraat 11 Groningen
Type & beschikbaarheid Workshop - 6 plekken beschikbaar
Voor wie? Vrijwilligers/participatiebaan,Overig,Buurtinitiatief

Over de Workshop

Deze workshop is toegankelijk voor deelnemers die het bewijs van deelname van de cursus NMG AB1 hebben. Vanuit deze basis gaan we ons steeds meer verdiepen in de communicatie gebarentaal. Elke workshop herhalen we kort delen uit NMG AB 1 met de verdieping die er al geweest is. Dit maakt het mogelijk om op elk moment in te springen en mee te doen aan een cursus. Op 2 december zijn de seizoenen Herfst en Winter aan de beurt. We maken een combi met kleding.

Extra informatie

Deze workshop is interactief. Dit wil zeggen dat we met zijn allen gaan gebaren dit doen we via oefeningen/spelenderwijs.

Over de trainer

De docent is Edith Jansen.Ze is gecertificeerd docent opgeleid door het Nederlands Gebarencentrum. Vanaf 2006 is ze haar eigenbedrijf gestart. Haar opdrachtgevers zijn organisaties voor mensen met een Auditieve beperking. Ze geeft vooral communicatie cursussen aan mensen met een auditieve beperking en hun omgeving. Daarnaast geeft ze cursussen Nederlands met Gebaren voor belangstellenden. Voor ontwikkellink ontwikkelt ze korte cursussen Nederlands met Gebaren en Wokshops voor gevorderden.

De cursussen en workshops kunnen online of op locatie plaatsvinden met in acht neming van de RIVM richtlijnen.

Deze cursus kost normaliter €50,00 per persoon. Dankzij de subsidie van de gemeente Groningen is jouw deelname gratis. Meer informatie
We vragen om je e-mailadres en telefoonnummer zodat we contact met je op kunnen nemen. De trainer ziet alleen je naam.