Verbindt mensen en idee├źn

Workshop: Hoe overleef ik mijn technicus?

Cursusdata
za. 21 maart 2020 09.30 tot 16.00
Locatie VRIJDAG, Noorderbuitensingel 11 Groningen
Type & beschikbaarheid Workshop - 5 plekken beschikbaar
Voor wie? Vrijwilligers/participatiebaan,Overig,Buurtinitiatief

Over de Workshop

Vrijwillige regisseurs en artiesten lopen er regelmatig tegenaan: de technicus. Ze lijken soms in een andere wereld te leven met hun eigen taal. Precies daarom is deze workshop in het leven geroepen. Hoe en wanneer lever ik de informatie aan over mijn optreden, zodat de techniek weet wat er moet gebeuren? Wat moeten zij weten om mijn wensen te kunnen realiseren? Met welke zaken kan ik van te voren al rekening houden? Vragen waar je als vrijwilliger regelmatig tegenaan loopt, worden deze dag behandeld. Ben jij vrijwillig actief als muzikant of theatermaker of heb je als vrijwilliger hier veel mee te maken? Na deze workshop hoef jij niet meer zenuwachtig te zijn voor contact met een technicus, want jullie spreken uiteindelijk dezelfde taal.

Over de trainer

Workshopleider is Renske Vera de Kam. Renske is master in scenography met als specialisatie multimedia en licht. Ze is inmiddels al twintig jaar werkzaam in het theater als technicus, lichtontwerper, scenograaf en zelfstandig theatermaker/beeldend kunstenaar. Ze werkte o.a. voor festival Noorderzon, de Puddingfabriek, Jonge Harten Festival, Noord Nederlands Toneel en vele andere culturele evenementen en organisaties in de theatersector.

Website bijvrijdag.nl/advies
Deze cursus kost normaliter €45,00 per persoon. Dankzij de subsidie van de gemeente Groningen is jouw deelname gratis. Meer informatie
We vragen om je e-mailadres en telefoonnummer zodat we contact met je op kunnen nemen. De trainer ziet alleen je naam.