Verbindt mensen en idee├źn

Workshop Hoofd Opruimen met de MatriXmethode

Deze cursus is vol. Als je je aanmeldt voor de wachtlijst krijg je een e-mail als er weer plek is.
Cursusdata
di. 7 januari 2020 13.30 tot 16.00
Locatie MJD. leonard springerlaan 3 groningen
Type Workshop
Voor wie? Vrijwilligers/participatiebaan,Overig,Buurtinitiatief

Over de Workshop

Zit jouw hoofd soms ook zo vol? Vol buitelende gedachten of creatieve ideeën? Vol met alles wat je nog moet doen of laten, je kennis, emoties, werk- en privé dingen? Veel mensen ervaren chaos in hun hoofd. Hoe lekker zou het zijn om het nieuwe jaar met een opgeruimd hoofd te beginnen? En dat je ook een systeem hebt om het opgeruimd te houden? Kom je hoofd opruimen in deze gezellige, creatieve workshop Hoofd opruimen met de MatriXmethode. In deze workshop ruim je, al tekenend, je hoofd op. Ik leg uit wat de MatriXmethode is en hoe het werkt. Alle materialen zijn aanwezig. Het enige wat jij mee moet nemen zijn je volle hoofd en je voorstellingsvermogen. WELKOM!

Extra informatie

De MatriXmethode (ontwikkeld door Ingrid Stoop) is een, op NLP gebaseerde, gesprekstechniek om 'gedoe tussen je oren' op te lossen. Met de MatriXmethode kun je je hoofd opruimen, leren hoe te leren, emoties oplossen en trauma's verwerken. Zonder dat je over de inhoud hoeft te vertellen.Snel, efficiënt en blijvend.

Over de trainer

Mijn naam is Anita Schelling. Ik ben NLP Trainer & Coach. En 'gedoe-deskundige'. Ik heb zelf veel gedoe gekend in mijn leven. NLP heeft mij geleerd hoe je met gedoe om kunt gaan: Gedoe tussen mensen en Gedoe tussen oren :-) In mijn trainingen combineer ik verschillende technieken en methodieken die hieraan bijdragen.

Website http://www.anitaschelling.nl
Soms melden deelnemers zich af. We kunnen je een herinnering sturen als er weer plek is.
We vragen om je e-mailadres en telefoonnummer zodat we contact met je op kunnen nemen.