Verbindt mensen en idee├źn

Workshop mindfulness. Geschikt voor vrijwilligers met autisme

Cursusdata
di. 12 oktober 2021 10.30 tot 11.30
Locatie Leonard Springerlaan 3, Groningen
Type & beschikbaarheid Workshop - 7 plekken beschikbaar
Voor wie? Vrijwilligers/participatiebaan,Overig,Buurtinitiatief

Over de Workshop

Meer rust in hoofd en lichaam, minder piekeren, meer genieten van kleine dingen,minder last van stress en vermoeidheid, meer je grenzen (her)kennen en aangeven, minder last van prikkels. Zijn dit wensen die jij ook kent? Dan zou een Mindfulnesstraining wellicht iets voor je kunnen zijn. Mindfulness is een, wetenschappelijk bewezen, effectieve training om spanning te verminderen. Tijdens de workshop vertel ik in het kort over de achtergrond van Mindfulness en gaan we een paar oefenvormen uitproberen. Op deze manier kun je vrijblijvend beoordelen of Mindfulness iets voor je is. De opzet van de workshop is gestructureerd, duidelijk en zonder gebruik van figuurlijk taalgebruik. 

 

 

Extra informatie

Bij voldoende belangstelling kan ontwikkellink, na afloop van deze workshop, ook een uitgebreide cursus aanbieden voor een Mindfulnesstraining voor vrijwilligers met autisme. 

Over de trainer

Ik ben Manny Buitenwerf. Ik ben gecertificeerd en ervaren Mindfulnesstrainer, gespecialiseerd in het trainen van mensen met autisme (o.a. bij REA College Groningen). Voor meer informatie:  www.mindfulness-harkstede.nl

Website is in de maak
De cursussen en workshops kunnen online of op locatie plaatsvinden met in acht neming van de RIVM richtlijnen.

Dankzij de subsidie van de gemeente Groningen is jouw deelname gratis. Meer informatie
We vragen om je e-mailadres en telefoonnummer zodat we contact met je op kunnen nemen. De trainer ziet alleen je naam.