Verbindt mensen en ideeën

Workshop Soulpainting

Cursusdata
vr. 2 september 2022 10.00 tot 13.00
Locatie Edanz, van Oldenbarneveltlaan 6 in Groningen
Type & beschikbaarheid Workshop - 1 plek beschikbaar
Voor wie? Vrijwilligers/participatiebaan,Overig,Buurtinitiatief

Over de Workshop

Ontdek je talent! In deze prachtige workshop ontdek je op een hele ontspannen manier wat jouw talenten zijn en welke blokkades daar nog op zitten. Door een meditatie wordt je dieper in jezelf gebracht, waarna je met kwasten en verf je binnenste visueel maakt in een schilderij. Soulpainten is iets wat iedereen kan. Je hoeft niet mooi te kunnen schilderen of “creatief” te zijn. Het hoeft namelijk niet iets te worden. Ik zou je graag uit willen nodigen om te komen spelen als een kind, je vrij te mogen voelen en een superleuke tijd te beleven!

Extra informatie

De workshop duurt ongeveer 3 uur.Inbegrepen zijn: -Lekkere hapjes en thee.-Gebruik van alle materialen-Het schildersdoek mag je mee naar huis.-Persoonlijke begeleiding van mij.-Een reading op je schilderij van mij. Dit betekent dat ik (samen met jou) jouw schilderij "lees" aan de hand van kleuren, vormen en mijn intuïtie.)-Een gezellige en ontspannen tijd met gelijkgestemden.

Over de trainer

Mijn naam is Ayala Wibrich Kooistra. Ik probeer altijd zoveel mogelijk eigen ervaring toe te passen in de dingen die ik doe en die ik doorgeef. Ik ben inmiddels een expert in het maken en lezen van schilderijen vanuit mijn intuïtie en ook in het geven van workshops op dit gebied. Creativiteit is de sleutel in mijn leven. Ik heb een opleiding innerlijk kind werk gedaan en realiseer me al een paar jaar dat het kind in ons, ons alles kan laten zien. Talenten, blokkades en diepe herinneringen die ons de toekomst weer laten zien. Verder ben ik ook een mama, zangeres, kunstenares en een teacher of Magic. Ik ontmoet je graag!

Website https://wibrichkooistra.nl/soulpainting/
De cursussen en workshops kunnen online of op locatie plaatsvinden met in acht neming van de RIVM richtlijnen.

Deze cursus kost normaliter €75,00 per persoon. Dankzij de subsidie van de gemeente Groningen is jouw deelname gratis. Meer informatie
We vragen om je e-mailadres en telefoonnummer zodat we contact met je op kunnen nemen. De trainer ziet alleen je naam.