Verbindt mensen en idee├źn

Yoga 18 december

Cursusdata
wo. 18 december 2019 13.30 tot 15.30
Locatie MJD, Leonard Springerlaan 3, Groningen
Type & beschikbaarheid Workshop - 6 plekken beschikbaar
Voor wie? Vrijwilligers/participatiebaan

Over de Workshop

Tijdens deze workshop  krijg je niet alleen yoga les maar legt de trainer je ook uit wat yoga inhoud, waar de oefening goed voor is en hoe je deze thuis verder kunt ontwikkelen. Yoga bestaat niet alleen uit het doen van fysieke oefeningen maar gaat ook over ademhalen, mediteren, voeding, ontspanning en positief denken.

Deze aspecten komen allemaal aan bod tijdens de maandelijkse workshops

Door regelmatig yoga te beoefenen ben je beter bestand tegen stress en bouw je nieuwe energie op. Dit merk je gaandeweg door de innerlijke rust die je ermee kunt opbouwen. Ook verkrijg je na het regelmatig beoefenen van de oefeningen meer soeplesse & kracht zowel in jezelf als in je lichaam.

De opzet van deze training is dan ook dat je thuis na iedere training zelf verder oefent. Het is wenselijk dat je al een klein beetje ervaring met hatha yoga hebt wanneer je deel komt nemen aan deze training.

Extra informatie

Dit blok worden 4 workshops yoga aangeboden. Voor elke workshop dien je je apart aan te melden. Het is mogelijk om je op te geven voor meer dan een workshop. We willen echter zoveel mogelijk verschillende deelnemers de mogelijkheid bieden om kennis te maken met deze workshop dus in het geval van een wachtlijst kan het zijn dat je niet meer dan 2 workshops kan volgen.

Over de trainer

De workshop wordt gegeven door Anne Krikke

Website https://www.mjd.nl
Dankzij de subsidie van de gemeente Groningen is jouw deelname gratis. Meer informatie
We vragen om je e-mailadres en telefoonnummer zodat we contact met je op kunnen nemen. De trainer ziet alleen je naam.