Verbindt mensen en ideeën

"Zet jezelf op de kaart" a la Aboriginal Art!

Deze cursus is vol. Als je je aanmeldt voor de wachtlijst krijg je een e-mail als er weer plek is.
Cursusdata
ma. 30 november 2020 10.00 tot 12.30
Locatie MJD. leonard springerlaan 3 groningen
Type Workshop
Voor wie? Vrijwilligers/participatiebaan,Overig,Buurtinitiatief

Over de Workshop

In deze workshop draait het even helemaal om jou en jouw leven. Je gaat werken met de techniek van de Aboriginals in Australië. Zij maken met lijn en stip patronen ondermeer plattegronden van hun omgeving. Jij gaat hetzelfde doen met jouw leven als onderwerp. Stap voor stap met jouw symbolen verbonden met stip patronen, in verf op een stuk karton. Je leert jezelf beter kennen. Je krijgt wat informatie over deze oude en zeer boeiende cultuur. Ook leer je wat werkvormen die jezelf kan toepassen in je vrijwilligerswerk.Je hoeft niet creatief te zijn of kunstzinnig onderlegd. Wel heb je er zin in om jezelf dit cadeau te doen. Afsluitend bekijken we samen het gemaakte werk en vertel je wat je erover kwijt wilt.

Over de trainer

De workshop wordt verzorgd door Mariska Lunsing van "Beeldend bezig!" Ze biedt kinderen, jongeren en volwassenen beeldende, creatieve en/of kunstzinnige workshops en lesseries. Daarnaast biedt ze individuele begeleiding met behulp van de Tekentaal voor volwassenen en kindertekentherapie.In haar werk is de kern verbinding, verdieping en verwondering. Dat geldt voor binnen de mens als individu, mensen onderling en weer een grotere cirkel de mensen en hun omgeving. Hierdoor ontstaat er na een workshop vaak een vervolg bijv. contact na de workshop tussen cursisten onderling.
Website https://www.beeldend-bezig.nl
Nieuw! Ontwikkellink biedt online aanbod aan. Vanwege het corona virus gaan de cursussen en workshops op locatie niet door. Maar wel online? Hou de website de komende weken in de gaten voor meer online aanbod.

Soms melden deelnemers zich af. We kunnen je een herinnering sturen als er weer plek is.
We vragen om je e-mailadres en telefoonnummer zodat we contact met je op kunnen nemen.