Verbindt mensen en idee├źn

"Zet jezelf op de kaart" a la Aboriginal Art!

Deze cursus is vol. Als je je aanmeldt voor de wachtlijst krijg je een e-mail als er weer plek is.
Cursusdata
vr. 16 oktober 2020 13.30 tot 16.00
Locatie Leonard Springerlaan 3, Groningen, Zaal de Zwaan (tot 25 personen)
Type Workshop
Voor wie? Vrijwilligers/participatiebaan,Overig,Buurtinitiatief

Over de Workshop

In deze workshop draait het even helemaal om jou en jouw leven. Je gaat werken met de techniek van de Aboriginals in Australië. Zij maken met lijn en stip patronen ondermeer plattegronden van hun omgeving. Jij gaat hetzelfde doen met jouw leven als onderwerp. Stap voor stap vorm je jouw symbolen die je verbindt met stip patronen, in verf op een stuk karton. Je krijgt wat informatie over deze oude en zeer boeiende cultuur. Je leert jezelf beter kennen en je gaat naar huis met een leuk werkstuk. Ook leer je wat werkvormen die jezelf kan toepassen in je vrijwilligerswerk. Je hoeft niet creatief te zijn of kunstzinnig onderlegd. Afsluitend bekijken we samen het gemaakte werk en vertel je wat je erover kwijt wilt.

Extra informatie

De trainingsruimte van MJD houdt zich aan de richtlijnen van de RIVM. Daarnaast is er gelegenheid om gratis te parkeren. (je kunt aanbellen bij de slagboom)

Over de trainer

De workshop wordt verzorgd door Mariska Lunsing van "Beeldend bezig!" Ze biedt kinderen, jongeren en volwassenen beeldende, creatieve en/of kunstzinnige workshops en lesseries. Daarnaast biedt ze individuele begeleiding met behulp van de Tekentaal voor volwassenen en kindertekentherapie. In haar werk is de kern verbinding, verdieping en verwondering. Dat geldt voor binnen de mens als individu, mensen onderling en weer een grotere cirkel de mensen en hun omgeving. Hierdoor ontstaat er na een workshop vaak een vervolg bijv. contact na de workshop tussen cursisten onderling.

Website https://www.beeldend-bezig.nl
De cursussen en workshops kunnen online of op locatie plaatsvinden met in acht neming van de RIVM richtlijnen.

Soms melden deelnemers zich af. We kunnen je een herinnering sturen als er weer plek is.
We vragen om je e-mailadres en telefoonnummer zodat we contact met je op kunnen nemen.