Verbindt mensen en ideeën

Begeleiders Stichting Empower Yourself

Vacature nr. 2612

Stichting Empower Yourself
etnische minderheden, volwassenen
activiteitenbegeleiding, coaching en mentoring
Buiten de stad Groningen

Korte inhoud participatiebaan

Stichting Empower Yourself (SEY) is een stichting, die het gedachtegoed, de levensvisie én het enthousiasme van Margarita González Saavedra leeft. Jarenlange ervaring met minderheden en zelf ook behoorlijk uitgedaagd om als Chileense haar plek in de Nederlandse samenleving te veroveren, heeft geresulteerd in Stichting Empower Yourself! Met een breed pallet aan ervaringen en ideeën gaat de stichting zich inzetten voor het welzijn van anderen.

Taken en werkzaamheden:

Je gaat aan de slag als begeleider in een trainingsprogramma voor mensen die afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Onder de deelnemers vallen onder andere statushouders en ook mensen die een lichte stoornis hebben in het autistisch spectrum.

De training die binnenkort van start gaat, is een training in ICT praktijk en theorie. Kennis van de ICT is geen vereiste. Interesse in of affiniteit met ICT is natuurlijk welkom. Wat vooral belangrijk is, is dat je het leuk vindt om met mensen te werken.

  • Vereiste opleiding: mbo
  • Minimaal 16 uur per week.

Vaardigheden en kwaliteiten:

Wat vooral belangrijk is als begeleider is dat je het leuk vindt om met mensen te werken. Een beetje mensenkennis kan daarin handig zijn. Tijdens de training kunnen deelnemers jou vragen stellen en kan jij ze bijstaan. Ook kan je de trainer ondersteunen.

Interesse?

Link naar deze participatiebaan

Informatie over de organisatie

Stichting Empower Yourself
Beatrixlaan 1
9752NL Haren
Website: stichtingempoweryourself.com/?page_id=6


Contactpersoon vacature

Naam: Margarita Gonzalez Saavedra
Telefoon: 0508517823
E-mail: info@stichtingempoweryourself.com

Pagina delen of printen?

Terug naar vacatureoverzicht