Verbindt mensen en ideeën

Beheerder Het GroenHuis WerkPro

Vacature nr. 4364

WerkPro Het Groenhuis
iedereen
gastheer- en gastvrouwschap, techniek en onderhoud, toezicht en beheer
Korrewegwijk, Indische buurt

Korte inhoud participatiebaan

WerkPro werkt aan een samenleving waarin iedereen meedoet en ieders talent wordt benut. Door middel van zinvol werk voor iedereen die zijn talenten wil ontdekken, ontwikkelen en inzetten. Zinvol werk is niet altijd betaald, maar wel van waarde. Voor klanten, de leefomgeving en de medewerker.

Het GroenHuis is een nieuw project binnen de Korrewegwijk. Vanuit daar werk je samen met wijkbewoners om de buurt een beetje mooier te maken! Denk aan een kringloop, reparatie, uitleen van gereedschap en acties rondom zwerfvuil.

Als beheerder ben je het aanspreekpunt voor de vrijwilligers en bezoekers van het GroenHuis. Je opent en sluit het gebouw en zorgt ervoor dat de koffie klaar staat! Gedurende de dag voer je lichte onderhoudstaken uit, in en om het pand. Daarnaast verricht je af en toe wat administratief werk als het gaat om het bijhouden van voorraden en materialen.

  • We zoeken iemand die het leuk vindt om samen te werken en die zowel zelfstandig als flexibel is.
  • Vrouw óf man.
  • Je bent minimaal 16 uren per week beschikbaar binnen de openingstijden van het GroenHuis van maandag t/m zaterdag 9-17 u.

Houd je van aanpakken? Zie je graag resultaat? En vind je het leuk om in mogelijkheden te denken? Dan zou het tof zijn als jij wilt meewerken aan dit project! Samen zetten we in op schoon, groen én doen voor de wijk, in de wijk.

Interesse?

Link naar deze participatiebaan

Informatie over de organisatie

WerkPro Het Groenhuis
Madoerastraat 20
9715HG Groningen
Website: www.werkpro.nl/


Contactpersoon vacature

Naam: mevr. Hendrieke Ritsema
Telefoon: 0611689000
E-mail: h.ritsema@werkpro.nl

Pagina delen of printen?

Terug naar vacatureoverzicht