Verbindt mensen en ideeën

Medewerker Transport Mamamini

Vacature nr. 1223

Mamamini
iedereen
vervoer
Stad Groningen

Korte inhoud participatiebaan

Als medewerker van de Transportafdeling zorg je ervoor dat spullen bij onze donateurs worden opgehaald en dat gekochte spullen bij klanten worden bezorgd.

Chauffeur:

Als chauffeur ben je het aanspreekpunt voor onze donateurs en klanten. Een flinke dosis klantvriendelijkheid is dus nodig. Daarnaast kun je goed tegen veranderende en onverwachte situaties. Je gaat zorgvuldig met goederen om, je hebt logistiek inzicht en enige stratenkennis. Een goede beheersing van de Nederlandse taal is noodzakelijk voor deze functie. Voordat je als chauffeur aan de slag kan, rij je eerst enige tijd mee als bijrijder op onze bussen. Om op onze bussen te mogen rijden heb je rijbewijs B of BE  nodig.

Bijrijder:

Om bijrijder te worden heb je geen rijbewijs nodig. Je moet gevoel hebben voor het vinden van routes, zodat je de chauffeur kan ondersteunen. Daarnaast moet je geen rugklachten hebben, want tillen en sjouwen van spullen is een belangrijk deel van je taken. Tenslotte heb je veel contact met klanten en daarom is het belangrijk dat je klantvriendelijk bent.

Interesse?

Link naar deze participatiebaan

Informatie over de organisatie

Mamamini
Noorderbinnensingel 100
9712XJ Groningen
Website: www.mamamini.nl/


Contactpersoon vacature

Naam: Correin Spies
Telefoon: 0503132200
E-mail: correin.spies@mamamini.nl

Pagina delen of printen?

Terug naar vacatureoverzicht