Verbindt mensen en ideeën

Chauffeur Stichting WijkMobiel

Vacature nr. 3201

Stichting WijkMobiel
jongeren 16 tot 23 jaar, ouderen 55+, volwassenen
vervoer
Hoogkerk, De Held, Vierverlaten, Paddepoel, Vinkhuizen

Korte inhoud participatiebaan

Stichting WijkMobiel start in de wijk Vinkhuizen als Pilot en zal in de loop van 2019 verder worden uitgebreid naar meerdere wijken in de stad Groningen, maar ook naar regio’s buiten de stad. Hierbij valt te denken aan; Hoogkerk, Hoogezand-Sappemeer, Stadskanaal, Appingedam, Delfzijl, Veendam etc.

Voor een nieuw vervoersaanbod in de wijk Vinkhuizen, zijn wij op zoek naar sociale betrokken chauffeurs. Kom jij uit de wijk Vinkhuizen of een aangrenzende wijk, meld je aan voor deze leuke Participatiebaan.

Wijk Mobiel gaat zich inzetten voor een laagdrempelig vervoersaanbod op wijk niveau, voor een betaalbare prijs en voor de doelgroep ouderen en mensen met een beperkte mobiliteit, maar niet rolstoel gebonden. Uiteraard zijn andere gebruikers ook welkom. De voertuigen zijn elektrisch aangedreven en kunnen met een rijbewijs B worden bestuurd.

  • Je haalt en brengt klanten van deur tot deur en help hun bij het in en uitstappen als dit gewenst is.
  • Je bent onze gastheer/gastvrouw van Stichting WijkMobiel.
  • Je bent minimaal 16 uur per week beschikbaar.

Betaling van de ritten gaat geheel digitaal door contactloos betalen en door de inzet van onze klantkaart houden wij de doelgroep in beeld voor onze sponsoren en fondsen. De ritten zullen in hoofdzaak in de wijk Vinkhuizen plaatsvinden, maar korte wijk overschrijdende ritten zijn ook mogelijk. Gemiddeld zullen de ritten een afstand hebben van ca. 100 meter tot max 2 kilometer.

Interesse?

Link naar deze participatiebaan

Informatie over de organisatie

Stichting WijkMobiel
Odenseweg 4
9723HA Groningen
Website: www.wijkmobiel.com/


Contactpersoon vacature

Naam: Martin Assink
Telefoon: 0624615170
E-mail: m.assink@wijkmobiel.com

Pagina delen of printen?

Terug naar vacatureoverzicht