Verbindt mensen en ideeën

Medewerker technische dienst Simplon Jongerenhotel

Vacature nr. 2480

WerkPro
jongeren 16 tot 23 jaar, volwassenen
techniek en onderhoud
Binnenstad, Korrewegwijk, Indische buurt, Oosterparkwijk, Oranjebuurt

Korte inhoud participatiebaan

We zoeken een enthousiaste onderhoudsmedewerkers voor de technische dienst. We zijn op zoek naar mensen die of zelfstandig of in een klusteam verschillende werkzaamheden kan uitvoeren. Het team gaat zich bezighouden met het onderhoud van de horecaprojecten. Dat houdt in dat er veel verschillende klussen te doen zijn zoals: muren verven, tafels opknappen, behangen, reparaties uitvoeren, elektraproblemen oplossen, laminaat leggen, kamers anders inrichten etc.

Als onderhoudsmedewerker bij de technische dienst ben je op verschillende projecten van WerkPro aan het werk. Elke dag is weer anders en de klussen maken het werk niet saai. Soms zal er onderhoud zijn waarbij het hele team het gaat oppakken. Maar er kan ook iets zijn wat zelfstandig opgepakt kan worden. De thuisbasis van het team is bij Simplon Jongerenhotel. Vanuit daar gaan we gezamenlijk het onderhoud van de andere projecten oppakken.

Het Simplon Jongerenhotel is gevestigd in een oud industrieel pand met veel ruimtes. Er is altijd iets te doen. We bieden een ontspannen werksfeer en maatwerk: in overleg met ons geef je aan hoeveel uren per week je beschikbaar wilt zijn (minimaal 16 uur per week)  en wat je het liefst wilt leren en doen.

Interesse?

Link naar deze participatiebaan

Informatie over de organisatie

WerkPro
Boterdiep 73-2
9712LL Groningen
Website: www.werkpro.nl/


Contactpersoon vacature

Naam: Truus van Rijn
Telefoon: 0503135221
E-mail: t.vanrijn@werkpro.nl

Pagina delen of printen?

Terug naar vacatureoverzicht