Verbindt mensen en ideeën

Medewerker Fondsenwerving

Vacature nr. 3279

Stichting Femina
jongeren 16 tot 23 jaar, volwassenen, vrouwen
informatie- en advieswerk
Stad Groningen

Korte inhoud participatiebaan

Vind jij het belangrijk om je in te zetten voor vrouwen die als vluchteling of migrant naar Nederland zijn gekomen? Als medewerker fondsenwerving ga jij het gesprek aan met (potentiële) donateurs voor de Stichting Femina. Als fondsenwerver zet jij je in zodat de Stichting Femina haar werk kan blijven doen.

Samen met de directie van Femina bedenk en werk je project ideeën uit en schrijft fondsen aan voor de financiering van de projecten. Het is dus van groot belang dat je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift, zodat je potentiële donateurs kunt overtuigen van het belang van hun financiële steun.

Kwaliteit, effectiviteit en ontwikkeling zijn belangrijke kernwoorden binnen de stichting. Er hangt een familiale sfeer waarbij iedereen elkaar kent. Als je opzoek bent naar een functie voor langere periode zit je bij Femina op de goede plek.

Wat vragen wij?

Onze nieuwe collega is maatschappelijk betrokken en heeft affiniteit met de activiteiten van de Stichting Femina. Door je ruime levenservaring en groot empathisch vermogen ben jij in staat onze financieringsvraag overtuigend te formuleren. Je geeft niet snel op en bent resultaatgericht.

De enige eisen die wij stellen is dat je minimaal 16 uur per week beschikbaar bent.

Interesse?

Link naar deze participatiebaan

Informatie over de organisatie

Stichting Femina
Hoendiep 1
9718TA Groningen
Website: www.stichtingfemina.nl/


Contactpersoon vacature

Naam: mevr. Mastoora Sultani
Telefoon: 0628730856
E-mail: m.sultani@stichtingfemina.nl

Pagina delen of printen?

Terug naar vacatureoverzicht