Verbindt mensen en ideeën

Medewerker voor dagelijkse begeleiding Vitaminds

Vacature nr. 3655

Vitaminds
iedereen
administratie en kantoor, bar en horeca, gastheer- en gastvrouwschap
De Hoogte, Selwerderwijk

Korte inhoud participatiebaan

Vitaminds, locatie Edanz is een centrum voor ontmoeting, bewustwording en ontwikkeling en creëert met haar +/-50 betrokken vrijwilligers en zo’n 40 vaste huurders een platform waar iedereen welkom is om deel te nemen, activiteiten te ontplooien of te werken. Door menigéén wordt deze nieuwe plek in Groningen gezien als een veilige haven om te landen, tot inspiratie te komen en aan de slag te gaan.
Als dagelijkse leiding houd jij je bezig met het begeleiden van de gastheer/vrouw in de centrale ruimte. Je bent samen met de gastheer/vrouw aanspreekpunt voor de bezoekers en zorgt voor een veilige en prettige sfeer. Tevens werk je samen met de vrijwilligerscoördinator en voer je (in overleg) ondersteunende taken uit voor zowel de vrijwilligerscoördinator en het management. In geval van afwezigheid van de gastheer/vrouw de bereidheid deze taak over te nemen.

Vaardigheden en kwaliteiten:

  • Als dagelijkse leiding krijg je energie van gastheer/gastvrouw zijn.
  • Je kunt overzicht houden, zelfstandig werken, ‘werk’ zien, leiding geven aan een verscheidenheid van mensen met verschillende achtergronden en deze waar nodig sturing geven.
  • Je hebt communicatieve vaardigheden en affiniteit met sociaal maatschappelijk werk.
  • Gezien de missie en visie van ons centrum vragen we van jou een actieve en open houding t.a.v. bewustwording en persoonlijke groei.

Je werkt (minimaal 16 uur per week) samen met een gemotiveerd team in een inspirerende omgeving. Wanneer je jezelf op persoonlijk vlak wilt ontwikkelen leent Vitaminds, locatie EdanZ zich als een veilige plek, waar je mag vallen en opstaan. Ook is het mogelijk om hier zelf activiteiten op te zetten. Kortom, als medewerker bij Vitaminds, locatie EdanZ kom je in een veilige omgeving waar je je kunt laten inspireren in het ondernemerschap. Je doet werkervaring op. En je komt in een netwerk van mensen en een veld waarin jij je bezig kunt houden met jouw bewustwording & ontwikkeling.

Interesse?

Link naar deze participatiebaan

Informatie over de organisatie

Vitaminds
van Oldenbarneveltlaan 6
9716EJ Groningen
Website: vitaminds.nu/


Contactpersoon vacature

Naam: dhr. Bram Vink
Telefoon: 0614061070
E-mail: info@vitaminds.nu

Pagina delen of printen?

Terug naar vacatureoverzicht