Verbindt mensen en ideeën

Receptionist(e) WerkPro Stee in Stad

Vacature nr. 3233

WerkPro Stee in Stad
iedereen
administratie en kantoor, gastheer- en gastvrouwschap
Korrewegwijk, Indische buurt

Korte inhoud participatiebaan

Wijkhotel Stee in Stad heeft als doel om een kleinschalige originele overnachtingsmogelijkheid te bieden in de wijk Korrewegwijk. Zij doet dit met vrijwilligers uit de wijk en deelnemers van WerkPro. Belangrijkste doel van WerkPro is verkorting van de afstand tot de arbeidsmarkt of verbetering van de leefsituatie voor verschillende doelgroepen.

Wat kun je verwachten als receptionist(e)? Als receptionist(e) ben jij het visitekaartje! Gastvrijheid staat bij ons dan ook voorop. Je bent medeverantwoordelijk voor receptie taken zoals: het aanmaken en verwerken van reserveringen, het ontvangen van gasten, en kleine administratieve taken bijvoorbeeld: mail en post verwerken, maar ook het uitserveren van het ontbijt is onderdeel van jouw taak.

Verder ben je minimaal 16 uur beschikbaar. Spreek je Engels en/of Duits? Super! Kan je dit niet? Ook geen probleem! Hier komen we samen wel uit. Het werken met computers is een pre, maar niet noodzakelijk. Een van onze collega’s kan je dit natuurlijk ook leren. Het reserveringssysteem dat wij gebruiken zal jou ook worden uitgelegd. Daar hoef je je geen zorgen over te maken. Spreekt deze vacature je aan? Voel jij je thuis in een kleinschalig warm team en houd je van aanpakken? Meld je dan aan!

Interesse?

Link naar deze participatiebaan

Informatie over de organisatie

WerkPro Stee in Stad
Zilverlaan 2
9743RK Groningen
Website: steeinstad.nl/


Contactpersoon vacature

Naam: Hendrieke Ritsema
Telefoon: 0611689000
E-mail: h.ritsema@werkpro.nl

Pagina delen of printen?

Terug naar vacatureoverzicht