Verbindt mensen en ideeën

Receptionist(e) WerkPro Stee in Stad

Vacature nr. 3233

WerkPro Stee in Stad
iedereen
administratie en kantoor, gastheer- en gastvrouwschap
Korrewegwijk, Indische buurt

Korte inhoud participatiebaan

Wijkhotel Stee in Stad heeft als doel om een kleinschalige originele overnachtingsmogelijkheid te bieden in de wijk Korrewegwijk. Zij doet dit met vrijwilligers uit de wijk en deelnemers van WerkPro.

Belangrijkste doel van WerkPro is verkorting van de afstand tot de arbeidsmarkt of verbetering van de leefsituatie voor verschillende doelgroepen.

Enkele taken en werkzaamheden:

Als receptionist(e) zorg je voor het openen en sluiten van de receptie, het gastencontact (vooral tijdens het ontbijt en het inchecken) en het beantwoorden van vragen van zowel van gasten als via de mail. Ook beheer je boekingen en heb je overzicht op de schoonmaak.

Het is handig als je een beetje weet hoe computers werken, bijvoorbeeld het werken met Word en Outlook. Maar daar kunnen wij jou ook mee helpen. Het reserveringssysteem dat wij gebruiken zal jou ook worden uitgelegd. Daar hoef je je geen zorgen over te maken.

Goed gastencontact is ook belangrijk. Dit betekent dat je mensen te woord kunt staan en het niet vervelend vind om bijvoorbeeld uitleg te geven. We krijgen wel regelmatig buitenlandse gasten, waardoor het handig zou zijn als je ook Engels kan. Kan je dat niet? Geeft niks. Daar komen we over het algemeen wel uit. Je bent minimaal 16 uur per week beschikbaar.

Interesse?

Link naar deze participatiebaan

Informatie over de organisatie

WerkPro Stee in Stad
Floresstraat 75
9715HR Groningen
Website: steeinstad.nl/


Contactpersoon vacature

Naam: Hendrieke Ritsema
Telefoon: 0611689000
E-mail: h.ritsema@werkpro.nl

Pagina delen of printen?

Terug naar vacatureoverzicht