Verbindt mensen en ideeën

Veelzijdige werkplek Stichting Stal Hunzeheerd

Vacature nr. 4038

Stichting Stal Hunzeheerd
dieren, volwassenen
buitenwerk en tuinwerk, dierenverzorging, techniek en onderhoud
Stad Groningen

Korte inhoud participatiebaan

Stichting Stal Hunzeheerd is gevestigd in een oude herenboerderij aan de rand van de stad Groningen. Hier proberen we het oude boerenleven een beetje in stand te houden.

We hebben hier bijvoorbeeld een grote moestuin, kippen, varkens, kalfjes, melkgeiten, paarden en bijen. We hebben hier ook een klein winkeltje waar we van alles verkopen dat afkomstig is van de boerderij zoals groente, fruit, jam, honing, eieren etc.. Met deze verkoop dekken we vervolgens weer een deel van kosten voor voer en verzorging van de dieren. Naast dit alles bieden we jonge talenten de kans om verder te komen in de paardensport. Ook hier is het mogelijk om te helpen met de verzorging.

Je hebt hier alle mogelijkheden om je zelf te ontplooien en om te kijken waar je goed in bent en welke werkzaamheden je wel en niet aan kan.

Of het nu gaat om maken van dierenverblijven en onderhoud, moestuin, boerenwinkeltje of verzorging van de dieren, er is hier van alles te doen. De begeleiding die hier rondloopt heeft jarenlange ervaring in het bedrijfsleven en gaat samen met jou op zoek naar waar je talenten liggen en werken aan je toekomst plan.

Of je nu na een burn-out weer in het arbeidsritme moet komen, het gewoon lastig vindt om een baan voor langere tijd te houden of fysiek ergens tegenaan loopt, het maakt niet uit. We denken hier in mogelijkheden.

Interesse?

Link naar deze participatiebaan

Informatie over de organisatie

Stichting Stal Hunzeheerd
Winschoterweg 6
9723CG Groningen
Website: www.facebook.com/Hunze-Heerd-200212907509898/


Contactpersoon vacature

Naam: mevr. Karina Zijnge
Telefoon: 0620275869
E-mail: stichtinghunzeheerd@gmail.com

Pagina delen of printen?

Terug naar vacatureoverzicht