Verbindt mensen en ideeën

Proeverij Vrijwillig Geluk

Ben je aan het studeren en wil je wel eens iets van het ‘echte’ leven proeven? Werk je al jaren bij hetzelfde bedrijf, heb je wat tijd over en lijkt het je leuk om een keer op een totaal andere plek kijken? Of ben je gestopt met werken en wil je niet alle dagen thuis zitten? Kom,ga mee en proef van het geluk dat vrijwilligerswerk heet! Kom fietsen langs verschillende bedrijven en organisaties en maak kennis met vrijwilligerswerk. Laat je inspireren door mensen die dit werk al een tijdje doen en er enthousiast over willen vertellen. We laten je niet alleen zien wat voor uiteenlopend vrijwilligerswerk er is, je gaat het ook ervaren. Hieronder een impressie van de Proeverij dit voorjaar in het Stadspark. (tekst loopt door onder het filmpje)

Tijdens Let’s Gro zijn er drie tochten: woensdag 30 oktober gaan we fietsend langs uiteenlopende organisaties in de Oosterpoort&Rivierenbuurt, donderdag 31 oktober starten we met een soepje en gaan daarna proeven van het vrijwilligerswerk in Lewenborg en vrijdag 1 december is er een proeverij al wandelend door het centrum. De voorgaande edities van Vrijwillig Geluk waren een groot succes. De deelnemers kwamen er niet alleen achter hoe waardevol vrijwilligerswerk is maar ook hoe veel waardering er is voor mensen die vrijwilligerswerk doen!

Leuk, lekker, leerzaam, met het oog op de toekomst en de inzet voor een ander: dé ingrediënten voor vrijwillig geluk.

Meedoen is gratis! Je kan je hier aanmelden voor de proeverijen in de Oosterpoort/rivierenbuurt, Centrum of Lewenborg

Film: jurwiersema.nl

Delen of printen?

Kom langs bij link050!

Met je vragen of ideeën kun je terecht bij link050.
Herestraat 100, 9711 LM Groningen
E-mail: info@link050.nl
Telefoon: 050 – 3051 900

Link050 is geopend op dinsdag, woensdag en donderdag van 10.00-17.00 uur, vrijdag van 10.00-13.00 uur. Maandag- en vrijdagmiddag zijn we wel telefonisch bereikbaar. Het heeft onze voorkeur als je van tevoren een afspraak maakt.