Verbindt mensen en ideeën

VanHully heeft nog plaats voor vrouwen

Naaiatelier Vanhully heeft nog een paar plekjes voor komend jaar voor vrouwen die werkervaring op willen doen, een entreeopleiding ( assistent Dienstverlening en Zorg) willen volgen, Nederlands willen leren of verbeteren en aan zichzelf willen werken. Naaiervaring is niet nodig, wel mooi meegenomen. Vanhully’s maakt boxershorts, strandshorts, slaapshorts en broekjes voor de allerkleinsten van oude overhemden en ander resttextiel.

Vanhully’s biedt geen naaiopleiding aan, het is wel een goede manier om in teams te leren werken en werkervaring op te doen. Na de entree-opleiding kan je nog alle kanten op, je hoeft niet per se richting Zorg of Dienstverlening te gaan. Het jaar bij Vanhully’s is overigens niet alleen bedoeld voor vrouwen met een migratieachtergrond. Ook vrouwen die langdurig werkloos zijn en/of weinig scholing hebben kunnen deelnemen.

Als je je aanmeld volgt er eerst een intake-gesprek bij Vanhulley en een gesprek met de contactpersoon van Centrum naar Werk. Het traject start in augustus maar je kan eventueel ook in september instromen. Hieronder een filmpje van Vanhully waarin huidige deelnemers en deelnemers van voorgaande jaren vertellen over het traject.

Delen of printen?

Kom langs bij link050!

Met je vragen of ideeën kun je terecht bij link050.
Herestraat 100, 9711 LM Groningen
E-mail: info@link050.nl
Telefoon: 050 – 3051 900

De locatie van link050 is in verband met de Corona maatregelen alleen op afspraak te bezoeken. U kunt een afspraak maken via mail (bij voorkeur) of telefoon (maandag 13.00-17.00, dinsdag t/m vrijdag van 10.00-17.00 uur).