Verbindt mensen en ideeën

VanHulley heeft nog plaats voor vrouwen

Naaiatelier Vanhulley heeft nog een paar plekjes voor komend jaar voor vrouwen die werkervaring op willen doen, een entreeopleiding ( assistent Dienstverlening en Zorg) willen volgen, Nederlands willen leren of verbeteren en aan zichzelf willen werken. Naaiervaring is niet nodig, wel mooi meegenomen. Vanhulley maakt boxershorts, strandshorts, slaapshorts en broekjes voor de allerkleinsten van oude overhemden en ander resttextiel.

Vanhulley biedt geen naaiopleiding aan, het is wel een goede manier om in teams te leren werken en werkervaring op te doen. Na de entree-opleiding kan je nog alle kanten op, je hoeft niet per se richting Zorg of Dienstverlening te gaan. Het jaar bij Vanhulley is overigens niet alleen bedoeld voor vrouwen met een migratieachtergrond. Ook vrouwen die langdurig werkloos zijn en/of weinig scholing hebben kunnen deelnemen.

Als je je aanmeldt volgt er eerst een intake-gesprek bij Vanhulley en een gesprek met de contactpersoon van Centrum naar Werk. Het traject start in augustus maar je kan eventueel ook in september instromen. Hieronder een filmpje van Vanhulley waarin huidige deelnemers en deelnemers van voorgaande jaren vertellen over het traject.

Delen of printen?

Kom langs bij link050!

Met je vragen of ideeën kun je terecht bij link050.
Herestraat 100, 9711 LM Groningen
E-mail: info@link050.nl
Telefoon: 050 – 3051 900

Link050 is geopend op dinsdag, woensdag en donderdag van 10.00-17.00 uur, vrijdag van 10.00-13.00 uur. Maandag- en vrijdagmiddag zijn we wel telefonisch bereikbaar. Het heeft onze voorkeur als je van tevoren een afspraak maakt.