Verbindt mensen en ideeën

VanHully heeft nog plaats voor vrouwen

Naaiatelier Vanhully heeft nog een paar plekjes voor komend jaar voor vrouwen die werkervaring op willen doen, een entreeopleiding ( assistent Dienstverlening en Zorg) willen volgen, Nederlands willen leren of verbeteren en aan zichzelf willen werken. Naaiervaring is niet nodig, wel mooi meegenomen. Vanhully’s maakt boxershorts, strandshorts, slaapshorts en broekjes voor de allerkleinsten van oude overhemden en ander resttextiel.

Vanhully’s biedt geen naaiopleiding aan, het is wel een goede manier om in teams te leren werken en werkervaring op te doen. Na de entree-opleiding kan je nog alle kanten op, je hoeft niet per se richting Zorg of Dienstverlening te gaan. Het jaar bij Vanhully’s is overigens niet alleen bedoeld voor vrouwen met een migratieachtergrond. Ook vrouwen die langdurig werkloos zijn en/of weinig scholing hebben kunnen deelnemen.

Als je je aanmeld volgt er eerst een intake-gesprek bij Vanhulley en een gesprek met de contactpersoon van Centrum naar Werk. Het traject start in augustus maar je kan eventueel ook in september instromen. Hieronder een filmpje van Vanhully waarin huidige deelnemers en deelnemers van voorgaande jaren vertellen over het traject.

Delen of printen?

Kom langs bij link050!

Met je vragen of ideeën kun je terecht bij link050.
Oude Ebbingestraat 55, 9712 HC Groningen
E-mail: info@link050.nl
Telefoon: 050 – 3051 900
Let op: Migranten aan Zet en FIX zijn verhuisd naar Herestraat 100

De locatie van link050 is gesloten van 30 juli – 17 augustus. We zijn wel bereikbaar via mail (bij voorkeur) en  telefoon.