Inspiratieochtend – vrouwen voor vrouwen

Uitwisseling

Zaterdag 9 november organiseert Migranten aan Zet een inspiratieochtend voor migrantenvrouwen. Samen met een aantal Nederlandse vrouwen beginnen we met koffie en thee. Na de kennismaking gaan we ervaringen uitwisselen over hoe het is om (vrijwilligers)werk te combineren met kinderen en het huishouden. Met elkaar praten we over hoe je dat doet met werken, leren en kinderopvang, over opleidingen die we gevolgd hebben en hoe we thuis het huishouden verdelen. Wat kunnen we van elkaar leren en wat mis jij om nog om beter je weg te kunnen vinden in Groningen?  Als Migranten aan Zet iets voor je kan doen horen we dat graag.
Nederlandse vrouwen zijn dus ook van harte welkom.
Kinderen tot 10 jaar mogen meekomen, we hebben een knutseltafel en ze krijgen een presentje mee naar huis. We sluiten de ochtend af met een lunch.
Tijd    : 10.00u – 12.30u
Plaats: Oude Ebbingestraat 55 ( Bij link050)

Migranten aan Zet

Migranten aan Zet is een samenwerking van MJD, Vrouwencentrum Jasmijn en Interconnect.
We zetten ons in voor Migranten met een niet-westerse achtergrond. We helpen mee om te participeren in de Nederlandse samenleving. Migranten aan Zet heeft elke donderdag een spreekuur van 10 tot 17 uur Adres: Oude Ebbingestraat 59 Groningen. Bellen voor een afspraak kan ook: 050 3051900