Verbindt mensen en ideeën

Vrijwilligersvacatures nu op Link 050 website

Vrijwilligersvacatures uit de stad Groningen (en directe omgeving) zijn sinds kort allemaal te vinden op de website van Link 050. In de vrijwilligersvacaturebank op Link 050 staan ruim 760 vacatures die allemaal afkomstig zijn van www.vrijwilligersgroningen.nl. Net als op Vrijwilligersgroningen kun je op Link 050 zoeken naar passende vacatures, maar op Link 050 kun je je zoekopdracht nog verder uitbreiden. Zoek je bijvoorbeeld werk bij je in de buurt? Of maakt het je niet uit en mag het zelfs wel buiten de stad zijn? En je kunt ook vrijwilligerswerk vanuit huis doen, bijvoorbeeld als webredacteur. Op Link 050 kun je gericht zoeken naar vrijwilligerswerk van je keuze.

Veel variatie

Een groot deel van de ruim 760 vrijwilligersvacatures staat al heel lang in de vacaturebank, omdat de organisaties flink aan de weg timmeren en voortdurend nieuwe medewerkers kunnen gebruiken. Maar er komen ook regelmatig nieuwe vacatures bij. Gemiddeld circa 25 per maand. Er zit vrijwilligerswerk bij waarbij je je voor langere tijd  inzet, maar ook bij diverse korte klussen, zoals bij een cultuur- of sportevenement, is alle hulp van onschatbare waarde. In die zin is er veel variatie in vrijwilligerswerk, en is de vraag veel breder dan veel mensen denken.

Provincie Groningen

Bij Vrijwilligersgroningen presenteren vrijwilligerssteunpunten uit de hele provincie Groningen vrijwilligersvacatures uit hun werkgebied op de website. Voor onze Vrijwilligersvacaturebank van de stad Groningen komen daar ook nog eens vacatures bij van regionale, provinciale en landelijke organisaties. Dus je kunt er ook vrijwilligerswerk zoeken dat buiten de gemeente- of zelfs buiten de provinciegrenzen plaatsvindt.

Hulp bij het zoeken?

De digitale vrijwilligersvacaturebank is een prima en gebruiksvriendelijk middel waarmee je zelf naar vrijwilligerswerk kunt zoeken. Maar voor wie liever persoonlijk contact zoekt in plaats van een website, of wie het lastig vindt om iets te kiezen uit zoveel mogelijkheden, die is van harte welkom om bij Link 050 langs te komen voor advies en wat hulp. Elke maandag van 13.00 tot 17.00 uur en dinsdag tot en met vrijdag van 11.00 tot 17.00 uur is Link 050 geopend.

Delen of printen?

Kom langs bij link050!

Met je vragen of ideeën kun je terecht bij link050.
Herestraat 100, 9711 LM Groningen
E-mail: info@link050.nl
Telefoon: 050 – 3051 900

De locatie van link050 is in verband met de Corona maatregelen alleen op afspraak te bezoeken. U kunt een afspraak maken via mail (bij voorkeur) of telefoon (maandag 13.00-17.00, dinsdag t/m vrijdag van 10.00-17.00 uur).