Verbindt mensen en ideeën

Vrijwilligers vinden

Zoekt jouw organisatie vrijwilligers? Op de provinciale website www.vrijwilligersgroningen.nl kan jouw organisatie zich inschrijven om vrijwilligers te vinden. Na inschrijving kun je vrijwilligersvacatures plaatsen of tussen de profielen van vrijwilligers naar geschikte kandidaten zoeken.

De vrijwilligersvacaturebank is te vinden bij link050. Onze medewerkers kunnen je organisatie tips geven om vrijwilligers te vinden, of je advies geven bij het maken van vacatureteksten. Loop gewoon eens binnen bij link050!

Extra ondersteuning voor vrijwilligers

Is er bij je organisatie een vrijwilliger die tijdelijk wat meer ondersteuning nodig heeft, maar kun je deze begeleiding zelf niet bieden? Een vrijwillige mentor van extralink kan tijdelijk ondersteuning geven. Het is zelfs mogelijk dat de mentor een tijdje aanwezig is op de werkvloer.

Heb je interesse in de mogelijkheden die een mentor jouw organisatie kan bieden? Mail dan extralink@link050.nl of bel (050) 30 51 900.

 Kom langs bij link050!

Met je vragen of ideeën kun je terecht bij link050.
Oude Ebbingestraat 55, 9712 HC Groningen
E-mail: info@link050.nl
Telefoon: 050 – 3051 900
Let op: Migranten aan Zet en FIX zijn verhuisd naar Herestraat 100

De locatie van link050 is gesloten van 30 juli – 17 augustus. We zijn wel bereikbaar via mail (bij voorkeur) en  telefoon.