Link050

Enthousiaste vrijwilliger ouderenzorg | diverse locaties

ZINN ouderenzorg • vacature nr. 10190

Interessant of leuk aan deze vacature

Zo prettig mogelijk ouder worden, daar draait het bij ZINN om. Vrijwilligers zijn daarin een onmisbare aanvulling. Al vanaf een uur per week kan jij zorgen voor een lichtpuntje bij de bewoners.

Taken en werkzaamheden

Wil jij in je vrije tijd iets voor een ander betekenen? Wil jij ervaring opdoen in de ouderenzorg of juist jouw ervaring inzetten? En ben je daarnaast op zoek naar gezelligheid? Lees dan snel verder!

Aandacht voor elkaar geeft het leven glans. Alles wat we bij ZINN doen begint met aandacht. Vrijwilligers spelen hierin een onmisbare rol! Voor onze zes locaties in Groningen, Haren en Hoogezand zijn wij doorlopend op zoek naar nieuwe vrijwilligers voor verschillende afdelingen en activiteiten. Vrijwilligers bieden aandacht en een luisterend oor, en ondernemen diverse activiteiten met de bewoners.

Als vrijwilliger kun jij aansluiten bij de verschillende creatieve, muzikale en sociale activiteiten (zoals bloemschikken, stoel-yoga, bingo en de muzikale middag). Jouw taken als vrijwilliger variëren, zo kun jij bij de activiteiten een kopje koffie schenken, de bewoners ophalen en wegbrengen of helpen bij het uitvoeren van de activiteit. Ook op de huiskamer kun jij iets betekenen, door bijvoorbeeld te koken voor bewoners.

Vaardigheden en kwaliteiten

Samen bespreken we jouw wensen en onderzoeken wij de mogelijkheden. Je kan al als vrijwilliger bij ZINN aan de slag vanaf een paar uur per maand! Voor ons is het belangrijk dat je enthousiast en betrokken bent bij het welzijn van ouderen en daarnaast zelfstandig kunt werken. Ook ben jij sociaal, geduldig en stel jij de behoefte van de bewoner(s) centraal.

Extra informatie

Geïnteresseerd? Wij ontvangen graag jouw reactie via werkenbijzinn.nl of via vrijwilligerswerk@zinnzorg.nl.

Informatie over de vacature

Soort vacature Vrijwilligerswerk, Maatschappelijke diensttijd (MDT)
Voorzieningen WA-verzekering, ongevallenverzekering, scholing, vrijwilligerscontract, onkostenvergoeding, reiskosten, Verklaring Omtrent het Gedrag vereist
Tijdsduur Voor onbepaalde tijd
Werktijden zelf in te delen? Nee
Locatie de Dilgt (Haren), de Brink (Helpman), de Es (Selwerd), de Burcht (Hoogezand)

Informatie over de organisatie

ZINN ouderenzorg
Dilgtweg (hoofdlocatie) 3
9751 ND Haren
Website: http://www.zinnzorg.nl

Print