Verbindt mensen en ideeën

Afwashulp

Wijkcentrum Het Dok | Vacature nr. 10521

Spoedvacature

Taken en werkzaamheden

Wijkcentrum Het Dok, gelegen in de wijk Lewenborg, heeft een Brasserie "De Haven". Het restaurant is van maandag t/m vrijdag geopend en serveert lunch en diner (dinsdag tm vrijdag) aan de dagelijkse bezoekers maar ook aan groepen die een ruimte in het buurtcentrum huren. In de keuken werken naast een reguliere kokkin veel vrijwilligers met of zonder basiskookervaring. Daarnaast zijn er ook met enige regelmaat stagiaires actief.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega voor de volgende taak:

  • Afwaswerkzaamheden. Tijdstip in overleg met de kok.
  • Beschikbaarheid op maandag t/m vrijdag of een keuze van 1 van deze dagdelen. 

Vaardigheden en kwaliteiten

  • Sociaal ingesteld.
  • Gezellige persoonlijkheid die het leuk vindt om deel te nemen aan de maatschappij.
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal.
  • Woonachtig in nabijheid van de locatie (reiskosten worden niet vergoed).

Interessant of leuk aan deze vacature

  • Je maakt deel uit van een groot team, bestaande uit een grote diversiteit aan mensen. Daarnaast is Brasserie "De Haven" enkele jaren geleden verkozen tot de op één na beste vrijwllligerslocatie van de Provincie Groningen.
  • Veel gezelllige collega's en je bent actief voor het grootste multifunctionele wijkcentrum van de stad Groningen, met o.a. een bibliotheek, politiespreekuur, sociaal-culturele activiteiten, buurtcafé, wijkinternetcafé en theaterzaal. 
  • Ook kunnen wij deze vacature omzetten in een participatiebaan waarbij minimaal beschikbaarheid van 16 uur per week noodzakelijk is. Via de uitkerende instantie kun je nagaan of je in aamerking kunt komen voor een participatibaan.

Extra informatie

Wij bieden je hiervoor een vrijwiligersvergoeding van €5,- per dagdeel van 4 uur. Veel gezelllige collega's en je bent actief voor het grootste multifunctionele wijkcentrum van de stad Groningen, met o.a. een bibliotheek, politiespreekuur, sociaal-culturele activiteiten, buurtcafé, wijkinternetcafé en theaterzaal. 

Vrijwilligerswerk, Participatiebaan
scholing, vrijwilligerscontract, vrijwilligersvergoeding
3 tot 6 maanden
minimaal 4 uur, maximaal 16 uur
Nee
ma di wo do vr za zo
ochtend
middag
avond
Wijkcentrum Het Dok 

Pagina delen of printen?

Reageren op deze vacature?

Contactpersoon

Annemiek Hoesen
info@wijkcentrumhetdok.nl
0505446888
Mobiel: 0652196412

Informatie over de organisatie

Wijkcentrum Het Dok
Kajuit 4
9733 CA Groningen
Website: http://www.wijkcentrumhetdok.nl

Doelstelling organisatie

Wijkcentrum Het Dok is het informatiecentrum in de wijk. De plaats waar de bewoners kunnen komen met hun hulpvragen maar ook voor hobby's en interesses, het volgen van cursussen en voor vrijwilligersw... Lees meer

Belangrijkste activiteiten

- Bieden van ruimten aan wijkbewoners of organisaties - Ontplooien van sociaal culturele activiteiten - Ondersteunen/begeleiden van verschillende activiteiten - Buurtbewoners informeren over de activi... Lees meer

Terug naar vacatureoverzicht