Link050

Onderhoudsmedewerker

Spoed
Simplon Hostel door WerkPro • vacature nr. 10865

Interessant of leuk aan deze vacature

Het Simplon Hostel is gevestigd in een oud industrieel pand met veel ruimtes. Er is altijd iets te doen. We bieden een ontspannen werksfeer en maatwerk: in overleg met ons geef je aan hoeveel uren per week je beschikbaar wilt zijn en wat je het liefst wilt leren en doen.
Het Simplon Team is een leuk team en met zijn allen zorgen we ervoor dat het Simplon Hostel een gastvrij, veilig en goed hostel is.

Taken en werkzaamheden

Ben jij een handig Harry of Harrïet en hou je ervan om te klussen? Bij Simplon Hostel krijg je de kans om te werken in een prachtig, oud gebouw. Als onderhoudsmedewerker is er altijd wel iets te doen: of het nu gaat om het vervangen van lampen, het opknappen van meubels of het geven van een frisse verflaag.
Overdag lunchen we gezellig samen en van dinsdag tot en met zaterdag staat er een lekker soepje voor je klaar gemaakt door onze collega’s en buren De Prael.
Laat jouw klusvaardigheden en creativiteit schitteren en dan zorgen we er samen voor dat dit mooie historische gebouw er op zijn best uitziet!

Vaardigheden en kwaliteiten

We zoeken iemand die de volgende eigenschappen heeft:

  • Creatief.
  • Positief.
  • Collegiaal.
  • Kan zowel zelfstandig als in teamverband werken.
  • Een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Extra informatie

Voorafgaand aan de start zal een korte intake worden gehouden waarbij we willen aansluiten bij het doel van de aanmelding en de interesses van de aanmelder. We bekijken samen wat een passende werkplek is en of de plaatsing past in vrijwilligerswerk of een traject.
Je kunt bij ons werken als vrijwilliger, in een participatiebaan, in een dagbestedingstraject wanneer je een WMO indicatie hebt en als stagiair.

Wanneer je ervoor in aanmerking komt, kunnen we je helpen bij het aanvragen van een Participatietraject: je werkt dan minimaal 16 uur per week en ontvangt na 6 maanden een bonus van 100,00 euro per maand.

Informatie over de vacature

Soort vacature Vrijwilligerswerk, Participatiebaan
Voorzieningen WA-verzekering, ongevallenverzekering, vrijwilligerscontract, vrijwilligersvergoeding
Tijdsduur Voor onbepaalde tijd
Uren per week minimaal 8 uur, maximaal 24 uur
Werktijden zelf in te delen? Ja
Locatie Simplon Hostel

Informatie over de organisatie

Simplon Hostel door WerkPro
Boterdiep 73-2
9712 LL Groningen
Website: https://www.simplonhostel.nl/

Print