Verbindt mensen en idee├źn

Schoonmaakmedewerk(st)er

WerkPro, Stee in Stad | Vacature nr. 11248

Taken en werkzaamheden

Bedden afhalen, stofdoekje overal overheen en een stofzuiger door de kamer. De keuken opgeruimd en de badkamer weer spik en span. Net als thuis, maar dan toch even anders!
Ons hotel is precies dat. Wij verzorgen prachtige en unieke kamers, vanuit een leuk en goed
doordacht concept en zijn daardoor een leuke en gezellige werkplek. Wij zijn Stee in Stad, een wijkhotel in de Korrewegwijk en zijn op zoek naar jou!
Vind je het fijn om schoon te maken? Niet bang om de handen uit de mouwen te steken? Dan willen we graag kennis maken!

Vaardigheden en kwaliteiten

Onze hotelkamers moeten schoon zijn. Dit betekent dat jij goed weet wat schoonmaken is: een doekje over de vensterbanken, het bed netjes en strak opgemaakt en een stofzuiger door de kamer zijn voorbeelden daarvan. Maar ook het dweilen van de vloer en het schoonmaken van de badkamer zijn dingen die gedaan moeten worden wanneer je in een hotel werkt. In die zin is flexibiliteit ook belangrijk, de ene keer maak je vooral bedden op, de volgende keer stofzuig je het trappenhuis. Dat is afwisselend en het leuke van het werken in ons hotel.

Interessant of leuk aan deze vacature

Het leuke aan het werken bij Stee in Stad is dat wij geen standaard hotel zijn. Onze kamers zijn verdeeld over een aantal huizen in de Korrewegwijk en onze gasten slapen dan ook tussen de 'normale' wijkbewoners. Elke kamer is anders en dat maakt het een leuk hotel voor onze gasten, maar zeker ook voor onze medewerkers.

Extra informatie

Wil je ons leren kennen? Mail of bel ons dan. Gaan we even zitten met een kop koffie en overleggen wat je wensen zijn.
Wij bieden werkervaringsplekken, participatiebaan-werkplekken, vrijwilligersplekken en begeleiden ook mensen met verschillende indicaties.

We kijken tijdens een kennismakingsgesprek wat je leuk vindt en waar je naar toe wil groeien; wat de situatie is waarin je zit en wat je nodig hebt. We zoeken in een vrijwilliger iemand die na een korte inwerkperiode snel zelfstandig inzetbaar is en het team versterkt.

Als tijdens dit gesprek duidelijk wordt dat er ook na de inwerktijd tijdens het werken (te) veel begeleiding nodig is willen we graag de mogelijkheid met je bespreken om een WMO indicatie voor dagbesteding te onderzoeken. Met een WMO indicatie kunnen we namelijk meer aandacht besteden aan begeleiding, en kunnen we nog beter ons best doen om een werkplek passend maken. We willen immers beide tevreden kunnen zijn over je werkplek en je werkzaamheden.

Vrijwilligerswerk, Participatiebaan
vrijwilligerscontract, vrijwilligersvergoeding
Voor onbepaalde tijd
minimaal 4 uur
Nee
Hotel Stee in Stad

Pagina delen of printen?

Reageren op deze vacature?

Contactpersoon

Hendrieke Ritsema
h.ritsema@werkpro.nl
0505779896
Mobiel: 0611689000

Informatie over de organisatie

WerkPro, Stee in Stad
Floresstraatstraat 75
9715 HR Groningen
Website: http://www.werkpro.nl

Doelstelling organisatie

WerkPro werkt aan een samenleving waarin iedereen meedoet en ieders talent wordt benut. Door middel van zinvol werk voor iedereen die zijn talenten wil ontdekken, ontwikkelen en inzetten. Zinvol werk ... Lees meer

Belangrijkste activiteiten

Binnen de Indischebuurt/Korrewegwijk zij er twee projecten: Het Wijkhotel Stee in Stad; wat als doel heeft om een kleinschalige originele overnachtingsmogelijkheid te bieden in de wijk Korreweg... Lees meer

Terug naar vacatureoverzicht