Verbindt mensen en idee├źn

Receptionist(e)

WerkPro, Stee in Stad | Vacature nr. 11249

Taken en werkzaamheden

Als receptionist(e) zorg je voor het openen en sluiten van de receptie, het gastencontact (vooral tijdens het ontbijt en het inchecken) en het beantwoorden van vragen van zowel van gasten als via de mail. Ook beheer je boekingen en heb je overzicht op de schoonmaak.

Vaardigheden en kwaliteiten

Het is handig als je een beetje weet hoe computers werken, bijvoorbeeld het werken met Word en Outlook. Maar daar kunnen wij jou ook mee helpen. Het reserveringssysteem dat wij gebruiken zal jou ook worden uitgelegd. Daar hoef je je geen zorgen over te maken.
Goed gastencontact is ook belangrijk. Dit betekent dat je mensen te woord kunt staan en het niet vervelend vind om bijvoorbeeld uitleg te geven. We krijgen wel regelmatig buitenlandse gasten, waardoor het handig zou zijn als je ook Engels kan. Kan je dat niet? Geeft niks. Daar komen we over het algemeen wel uit.

Interessant of leuk aan deze vacature

Je ontmoet mensen van over de hele wereld! En in de ochtend mag je het ontbijt klaarzetten waardoor zij hun dag weer positief tegemoet gaan! Ook is het een goede plek om aan je taalvaardigheden te werken en je ervaring te verbreden in het gastencontact. Je 'computerskills' worden aan de tand gevoeld, net zoals er aan je Engels en Duits kan worden gewerkt.
Wij hebben unieke kamers, een ander soort hotel dan wat men gewend is en zijn daardoor een kleurrijke en gezellige werkplek.

Extra informatie

Gastencontact, gastvrijheid, flexibiliteit en gezelligheid. Zijn dat kernwoorden die jou omschrijven? Wil je ons leren kennen? Mail of bel ons dan. Gaan we even zitten met een kop koffie en overleggen wat je wensen zijn.
Wij bieden werkervaringsplekken, participatiebaan-werkplekken, vrijwilligersplekken en begeleiden ook mensen met verschillende indicaties.

We kijken tijdens een kennismakingsgesprek wat je leuk vindt en waar je naar toe wil groeien; wat de situatie is waarin je zit en wat je nodig hebt. We zoeken in een vrijwilliger iemand die na een korte inwerkperiode snel zelfstandig inzetbaar is en het team versterkt.

Als tijdens dit gesprek duidelijk wordt dat er ook na de inwerktijd tijdens het werken (te) veel begeleiding nodig is willen we graag de mogelijkheid met je bespreken om een WMO indicatie voor dagbesteding te onderzoeken. Met een WMO indicatie kunnen we namelijk meer aandacht besteden aan begeleiding, en kunnen we nog beter ons best doen om een werkplek passend maken. We willen immers beide tevreden kunnen zijn over je werkplek en je werkzaamheden.

Vrijwilligerswerk, Participatiebaan
vrijwilligerscontract, vrijwilligersvergoeding
Voor onbepaalde tijd
minimaal 4 uur, maximaal 36 uur
Nee
Hotel Stee in Stad

Pagina delen of printen?

Reageren op deze vacature?

Contactpersoon

Hendrieke Ritsema
h.ritsema@werkpro.nl
0505779896
Mobiel: 0611689000

Informatie over de organisatie

WerkPro, Stee in Stad
Floresstraatstraat 75
9715 HR Groningen
Website: http://www.werkpro.nl

Doelstelling organisatie

WerkPro werkt aan een samenleving waarin iedereen meedoet en ieders talent wordt benut. Door middel van zinvol werk voor iedereen die zijn talenten wil ontdekken, ontwikkelen en inzetten. Zinvol werk ... Lees meer

Belangrijkste activiteiten

Binnen de Indischebuurt/Korrewegwijk zij er twee projecten: Het Wijkhotel Stee in Stad; wat als doel heeft om een kleinschalige originele overnachtingsmogelijkheid te bieden in de wijk Korreweg... Lees meer

Terug naar vacatureoverzicht