Verbindt mensen en ideeën

Medewerkers kleding ruilwinkel Beijum

WIJ Groningen | Vacature nr. 11687

Spoedvacature

Taken en werkzaamheden

In de bibliotheek in Beijum zit het Ruilwinkeltje. Buurtbewoners kunnen naast kleding ruilen voor jong en oud, speelgoed en benodigdheden voor jonge ouders zoals een buggy etc. ruilen of aanschaffen tegen een kleine vergoeding. De werkzaamheden bestaan uit; klantencontact, sorteren van kleding, het inhangen van kleding, de winkel en inbreng ordenen en afrekenen indien nodig. 

Momenteel kijken we hoe we het Ruilwinkeltje meer onder de aandacht kunnen brengen bij de bewoners. Denk daarbij aan de promotie en eventueel het (deels) verplaatsen van het Ruilwinkeltje naar het Heerdenhoes. Ook is er ruimte om mee te denken over de invulling van de winkel en het inbreng- en sorteerbeleid. We vinden het belangrijk dat het Ruilwinkeltje aansluit bij de behoefte van bewoners.  We zijn opzoek naar een enthousiaste vrijwilliger die graag samenwerkt en het leuk vind om hierin mee te denken en van aanpakken houdt.

Vaardigheden en kwaliteiten

  • Je bent klantvriendelijk
  • Je bent dienstverlenend
  • Je bent representatief
  • Je bent geordend
  • Je hebt feeling met kleding
  • Je kunt met geld omgaan

Interessant of leuk aan deze vacature

Je komt in een gezellig team te werken met meerdere vrijwilligers en je ontmoet bewoners van verschillende culturen. Er is goede begeleiding en je krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen. Je krijgt een vrijwilligerscontract en -vergoeding. Ook kun je deelnemen aan trainingen.

Extra informatie

De winkel is in eerste instantie geopend van ma t/m vrij van van 13:00-16:00. In afstemming wordt bekeken of de winkel in de ochtend van 9:00-12:00 ook open kan. Daarom zoeken we ook naar vrijwilliger(s) die in de ochtend beschikbaar zijn.

Deze vacature kan ook ingevuld worden als participatiebaan voor minimaal 16 uur per week. Kijk voor de voorwaarden op: https://gemeente.groningen.nl/participatiebaan-vinden

Wil je direct reageren? Mail dan je motivatie naar: vct@wij.groningen.nl. Voor vragen over de vacature kun je ook contact opnemen via dit mailadres.

Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de procedure.

Vrijwilligerswerk, Participatiebaan
ongevallenverzekering, scholing, vrijwilligerscontract, vrijwilligersvergoeding, Verklaring Omtrent het Gedrag vereist
Voor onbepaalde tijd
minimaal 4 uur, maximaal 16 uur
Nee
Plein Oost. Melsemaheerd 2 en Ypemaheerd 42 te Beijum

Pagina delen of printen?

Reageren op deze vacature?

Contactpersoon

vct@wij.groningen.nl
0625769690
Mobiel: 0621137501

Informatie over de organisatie

WIJ Groningen
Merwedestraat 54
9725 KE Groningen
Website: https://wij.groningen.nl/werken-bij-wij/vrijwilligerswerk

Doelstelling organisatie

WIJ verbinden mensen en organisaties, zodat iedere Groninger erbij hoort en mee kan doen. Dit doen we door zichtbaar en bereikbaar te zijn voor iedereen. Door bewoners en buurten te ondersteunen. Door... Lees meer

Belangrijkste activiteiten

Bij WIJ Groningen werken we met grote drive en passie. Onze 10 WIJ-locaties in Groningen bevinden zich midden in de wijk of het dorp; elk moment van de dag kunnen bewoners binnenlopen met een idee, we... Lees meer

Terug naar vacatureoverzicht