Verbindt mensen en ideeën

Gastvrouw/-heer

Martini Sparks vrouwen Topbasketbal Noord Nederland | Vacature nr. 12176

Taken en werkzaamheden

Martini Sparks werkt samen met een groot aantal bedrijven, scholen, verenigingen en familie. Zij steunen ons met financiële middelen, producten of diensten. Als partner houden we hen op de hoogte van alles wat er bij ons gebeurt en hebben we aandacht voor wat er bij hen gebeurt. Ze zijn regelmatig met gasten bij onze thuiswedstrijden aanwezig.
Als gastvrouw/-heer ontvang je onze gasten tijdens de thuiswedstrijden. Jij verzorgt het relatiebeheer namens het bestuur naar onze partners. Dat betekent dat je onze partners kent en weet wat er bij hen speelt. Je kent de ontwikkelingen bij Martini Sparks en houdt onze partners actief op de hoogte. Voor onze relaties ben je het aanspreekpunt bent voor praktische zaken.

Minimale opleidingsniveau: havo/vwo

Vaardigheden en kwaliteiten

  • Je bent op de hoogte van de ontwikkelingen bij onze partners.
  • Je bent de linking pin naar het bestuur.
  • Je informeert onze partners over ontwikkelingen bij Martini Sparks via mail, en Facebook.
  • Je ontvangt onze partners en hun gasten tijdens de thuiswedstrijden. Je handelt praktische vragen van onze partners af en/of speelt vragen door naar het bestuur.
  • Je levert een bijdrage tijdens speciale sponsor/partner-bijeenkomsten.
  • Je legt gemakkelijk contacten en bent communicatief goed (mondeling en schriftelijk). Instagram, Facebook, Twitter kennen voor jou nauwelijks geheimen.

Interessant of leuk aan deze vacature

Om een dames basketbal topteam in de eredivisie te laten spelen zijn vrijwilligers nodig. Mensen die enthousiast zijn over onze doelstelling en willen bijdragen met denkkracht, regelkracht, doe-kracht en het inbrengen van relaties. Wat krijg je ervoor terug? De kans om mee te werken aan een visie en doel, de kans om jouw talenten in te zetten op een rol die je op het lijf geschreven is, de mogelijkheid om alle thuiswedstrijden van het team bij te wonen en de ontwikkeling van het team mee te maken en de kans om deel uit te maken van een enthousiaste groep mensen die zich inzet voor topbasketbal voor vrouwen in Noord Nederland! In de rol van gastheer/-vrouw ontmoet je veel mensen (ondernemers) en speel je een belangrijke rol bij de relatie met onze sponsoren.

Extra informatie

Een deel van de tijd als vrijwilligers kies jij je werkplek: als het gaat om het bijhouden van de ontwikkelingen bij onze partners, om het verzorgen van berichtgeving via social media en je contacten met bestuur, speelsters, coach en trainers. Een deel van de tijd als vrijwilliger ben je in de sporthal aanwezig. Martini Sparks spelen ongeveer 15 thuiswedstrijden in de periode september-april.
In de periode april-augustus is het relatiebeheer vooral digitaal of telefonisch.

Interesse? Neem contact op met het bestuur van Martini Sparks via Cees Dijkhuis. Je bent altijd van harte welkom bij onze thuiswedstrijden! Laat je enthousiast maken en ga in gesprek met een van de bestuursleden.

Vrijwilligerswerk, Geschikt voor niet-Nederlandstaligen, Geschikt voor nieuwkomers
vrijwilligerscontract
Voor onbepaalde tijd
minimaal 2 uur, maximaal 6 uur
Ja
vrijdagavond, zaterdagavond
Sporthal Scharlakenhof

Pagina delen of printen?

Reageren op deze vacature?

Contactpersoon

Dhr. Cees Dijkhuis
voorzitter@martinisparks.nl
Mobiel: 0630318298

Informatie over de organisatie

Martini Sparks vrouwen Topbasketbal Noord Nederland
Geertsemaweg 3
9751 XA Haren
Website: http://www.martinisparks.nl

Doelstelling organisatie

Organiseren van vrouwentopbasketbal (eredivisie) in Groningen.

Belangrijkste activiteiten

Martini Sparks is hét damestopbasketbalteam uit Groningen. Gestart in 2018 en  nu voor het tweede jaar als enig Noordelijk team uitkomend in de hoogste landelijke competitie: de VBL. Met d... Lees meer

Terug naar vacatureoverzicht