Verbindt mensen en ideeën

Medewerker wedstrijden

Martini Sparks vrouwen Topbasketbal Noord Nederland | Vacature nr. 12178

Taken en werkzaamheden

De thuiswedstrijden van Martini Sparks zijn in de Scharlakenhof in Haren. Een sporthal met een brede functie en een diversiteit aan activiteiten. Het dames basketbalteam speelt elk seizoen ongeveer 15 thuiswedstrijden. Voor het merendeel op zaterdag om 19.30 uur, een enkele keer op een avond door de week of vrijdagavond. Voor elke wedstrijd moet de zaal worden ingericht: baskets, tribunes, tafels, banners en borden, enz. enz.
  Als vrijwilliger wedstrijden help je mee om voorafgaand aan elke wedstrijd de zaal in te richten en na afloop weer op te ruimen. Ook draag je bij aan eventuele andere taken, zoals kaartverkoop, uitdelen van flyers of filmen van de wedstrijd.

Vaardigheden en kwaliteiten

  • Je bent 2 uur voor de wedstrijd aanwezig.
  • Je bent bekend met wat er moet gebeuren.
  • Je helpt mee bij de inrichting van de zaal of een andere taak.
  • Je bent na afloop van de wedstrijd nog ongeveer 1 uur beschikbaar.
  • Je helpt mee bij het opruimen van de zaal en opbergen van alle spullen.

Je hebt fysiek geen beperkingen om tafels en banken te tillen/verplaatsen of matten te leggen.
Je weet van aanpakken en kunt op tijd werken.

Interessant of leuk aan deze vacature

Om een topteam damesbasketbal te realiseren zijn vrijwilligers nodig. Mensen die enthousiast zijn over onze doelstelling en willen bijdragen met denkkracht, regelkracht, doe-kracht en het inbrengen van relaties. Wat krijg je ervoor terug? De kans om mee te werken aan een visie en doel, de kans om jouw talenten in te zetten op een rol die je op het lijf geschreven is, de mogelijkheid om alle thuiswedstrijden van het team bij te wonen en de ontwikkeling van het team mee te maken en de kans om deel uit te maken van een enthousiaste groep mensen die zich inzet voor topbasketbal voor vrouwen in Noord Nederland!|
  Op dit moment bouwen de dames zelf de zaal nog op en zetten na afloop alles op hun plaats. Als vrijwilliger zorg je ervoor dat de dames zich optimaal kunnen voorbereiden op hun wedstrijd!

Extra informatie

De vrijwilligers starten ongeveer 1,5-2 uur voor aanvang van de wedstrijd met het opbouwen van de zaal. De wedstrijd duurt ongeveer 1,5-2 uur. Na afloop ruim je de zaal weer op. Dit duurt ongeveer een half uur. In totaal ben je ongeveer 4 uur in de sporthal.
Vele handen maken licht werk. Dat geldt zeker voor de vrijwilligers. Per wedstrijd zijn er minimaal 2-3 vrijwilligers nodig. Hoe meer vrijwilligers, hoe beter de vrijwilligers zich over de wedstrijden kunnen verdelen.

Geïnteresseerd? Neem contact op met Gaaike Euwema.

Vrijwilligerswerk
vrijwilligerscontract
Voor onbepaalde tijd
minimaal 3 uur, maximaal 5 uur
Nee
vrijdagavond, zaterdagavond
Sporthal Scharlakenhof

Pagina delen of printen?

Reageren op deze vacature?

Contactpersoon

Dhr. Gaaike Euwema
bestuurslid2@martinisparks.nl
Mobiel: 0651592647

Informatie over de organisatie

Martini Sparks vrouwen Topbasketbal Noord Nederland
Geertsemaweg 3
9751 XA Haren
Website: http://www.martinisparks.nl

Doelstelling organisatie

Organiseren van vrouwentopbasketbal (eredivisie) in Groningen.

Belangrijkste activiteiten

Martini Sparks is hét damestopbasketbalteam uit Groningen. Gestart in 2018 en  nu voor het tweede jaar als enig Noordelijk team uitkomend in de hoogste landelijke competitie: de VBL. Met d... Lees meer

Terug naar vacatureoverzicht