Verbindt mensen en ideeën

Klus- en tuinteam medewerkers

WerkPro Het Groenhuis | Vacature nr. 12472

Taken en werkzaamheden

Houd je van aanpakken, gezelligheid en andere mensen helpen? De wereld dus een klein beetje beter maken? Dan hebben wij voor jou een passende werkplek. Op dit moment helpen we mensen die bijvoorbeeld moeite hebben om zelf het grofvuil naar de stort te brengen, we halen spullen op voor de kringloopwinkel in het GroenHuis of kleine klusjes bij de mensen thuis in huis of in de tuin. De werkzaamheden zullen er als volgt uit zien:

  • Een ritje op de elektrische bakfiets of met de bus.
  • Een keer grasmaaien of een muurtje verven en andere aanvragen die binnenkomen om mensen een handje te helpen die dat nodig hebben.
    Deze werkzaamheden zullen in samenwerking met de buurtconciërge zijn. Als je geïnteresseerd bent kunnen we eens kennis maken onder het genot van een bakje koffie om te kijken hoeveel en wat je het liefste wilt doen.
  • In een participatiebaan ben je minimaal 16 uur per week beschikbaar.

Vaardigheden en kwaliteiten

Wil je graag mensen helpen die dat nodig hebben? Wil je graag dingen mooier, schoner en veiliger maken?  Dan zou het tof zijn als jij wilt meewerken aan dit project! We zijn een bont gezelschap van allemaal verschillende mensen. 
Samen kijken we vooral naar waar jouw kwaliteiten liggen en hoe je deze kan inzetten en ontwikkelen. Je hoeft niet supergoed in iets te zijn, jouw aanwezigheid en inzet is al meer dan genoeg. Samen kijken we hoe we het voor jou een mooie klus kunnen maken.

Interessant of leuk aan deze vacature

Je bent onderdeel van een startend wijkproject. Al je ideeën en vaardigheden zijn welkom! Er is een kersvers team aan het ontstaan van harde werkers, ieder op zijn eigen manier. Er hangt een ongedwongen sfeer en door samen iets moois op te bouwen blijft iedereen gemotiveerd. Samen zetten we iets moois neer voor elkaar en de wijk!

Extra informatie

De Buurtconciërge is er voor en door de wijk wat betekent dat er in overleg ook ruimte is om samen aan de slag te gaan met je eigen idee. 

Vrijwilligerswerk, Participatiebaan
Voor onbepaalde tijd
minimaal 4 uur, maximaal 36 uur
Nee
ma di wo do vr za zo
ochtend
middag
avond
Het GroenHuis Wijkwerkplek

Pagina delen of printen?

Reageren op deze vacature?

Contactpersoon

Hendrieke Ritsema
h.ritsema@werkpro.nl
Mobiel: 0611689000

Informatie over de organisatie

WerkPro Het Groenhuis
Madoerastraat 20
9715 HG Groningen
Website: https://www.werkpro.nl/werkbedrijf/het-groenhuis/

Doelstelling organisatie

De wijken mooien, schoner en veiliger maken.

Belangrijkste activiteiten

De bewoners die dit nodig hebben een handje helpen bij klusjes in of rond om het huis. Bijvoorbeeld, een keer grofvuil ophalen met onze bus of bakfiets, een klusje in de tuin of huis doen zoals grasma... Lees meer

Terug naar vacatureoverzicht