Verbindt mensen en idee├źn

Medewerker witgoed/elektra

Kringloop+ | Vacature nr. 12597

Spoedvacature

Taken en werkzaamheden

Je houdt je bezig met het testen van huishoudelijke elektrische apparaten zoals wasmachines, verlichting, keukenmachines en geluidsapparatuur. Indien nodig worden deze goederen gerepareerd en vervolgens worden ze schoongemaakt en klaargemaakt voor de verkoop in de winkel. 

Vaardigheden en kwaliteiten

  • Je hebt verstand van (het testen en repareren van) elektrische apparaten.

  • Je bent collegiaal en je kan goed samenwerken in een team.

  • Flexibiliteit is bij ons heel belangrijk: in onze winkel is namelijk geen dag hetzelfde. 

Interessant of leuk aan deze vacature

Je komt te werken in een hecht team met enthousiaste en lieve mensen. Er wordt hier met veel plezier gewerkt. Je bouwt een sociaal netwerk op en je krijgt de kans om je talenten (verder) te ontwikkelen. We zijn blij met onze vrijwilligers en bieden daarom een vrijwilligersvergoeding aan van maximaal €100 per maand. Verder krijg je 25% korting op artikelen uit de winkel en mag je per maand voor €10 aan kleding uitzoeken. Tijdens het doen van het vrijwilligerswerk krijg je ondersteuning van een werkcoach.
Deze werkcoach kan jou, indien nodig en gewenst, helpen bij het uitvoeren van je werkzaamheden en bij je persoonlijke ontwikkeling. 

Extra informatie

Stichting Kringloop+ is een maatschappelijke organisatie, dat wil zeggen dat de mensen die bij ons werken voorop staan. We zorgen er met z'n allen voor dat diverse goederen hergebruikt kunnen worden zodat op die manier minder wordt verspild.
Kun jij je vinden in bovenstaand verhaal, dan nodigen wij je uit om onze nieuwe collega te worden. Meedoen zorgt namelijk voor zingeving! 

Op onze website is meer informatie te vinden: www.kringloopplus.nl/vrijwilliger

Vrijwilligerswerk
WA-verzekering, ongevallenverzekering, vrijwilligerscontract, onkostenvergoeding, vrijwilligersvergoeding
Voor onbepaalde tijd
minimaal 4 uur, maximaal 32 uur
Ja
Woonboulevard Hoendiep aan de Diamantlaan 1 te Groningen

Pagina delen of printen?

Reageren op deze vacature?

Contactpersoon

Lysanne Bal
sollicitatie@kringloopplus.nl
0503051031
Mobiel: 0627428386

Informatie over de organisatie

Kringloop+
Diamantlaan 1
9743 BA Groningen
Website: http://kringloopplus.nl/vrijwilliger/

Doelstelling organisatie

Kringloop+ is een sociale en maatschappelijke onderneming, met als doel onze vrijwilligers een fijne en leerzame werkplek bieden. Daarnaast willen we onze klanten een prettige en plezierige winkelerva... Lees meer

Belangrijkste activiteiten

Kringloop+ is een tweedehands winkel met goederen van goede kwaliteit. Wij selecteren, sorteren en (waar nodig) repareren goederen bij binnenkomst. De goedgekeurde goederen krijgen een mooie plek... Lees meer

Terug naar vacatureoverzicht