Link050

Hotelmedewerker

Spoed
WerkPro, Stee in Stad • vacature nr. 13022

Taken en werkzaamheden

Wij zoeken bij Stee in Stad meerdere medewerkers in ons gezellige wijkhotel. Zowel voor bij de receptie als in de schoonmaak staan wij open voor versterking. We zijn open van maandag t/m zaterdag van half 9 tot 5. Wat voor werkzaamheden kun je mogelijk verwachten? 

  • Receptietaken zoals het aanmaken en verwerken van reserveringen.
  • Het ontvangen van gasten.
  • Kleine administratieve taken zoals mail en postverwerken.
  • Uitserveren van het ontbijt.
  • Schoonmaakwerk in de hotelkamers.
  • Strijken/wassen/opvouwen van het linnengoed.

Vaardigheden en kwaliteiten

Deze vacature is voor zowel een vrijwilligersfunctie als voor een participatiebaan. Belangrijk is dat je kan werken in teamverband. Stee in Stad is een kleinschalig hotel met een ongedwongen sfeer. Binnen het team gaat men familiair met elkaar om en ieder draagt graag zijn steentje bij. Voel jij je aangesproken tot deze werkplek? We komen graag met je in contact! 

Interessant of leuk aan deze vacature

Wijkhotel Stee in Stad heeft als doel om kleinschalige originele overnachtingsmogelijkheden te bieden in de wijk Korrewegwijk. Zij doet dit met vrijwilligers uit de wijk en deelnemers van WerkPro. Belangrijks doel van WerkPro is verkorting van de afstand tot de arbeidsmarkt of verbetering van de leefsituatie voor verschillende doelgroepen. 

Extra informatie

We willen graag met iedereen in gesprek die het leuk vindt om bij ons te komen werken. Vrijwilligers en participatiebaners zijn welkom, maar het kunnen ook justitie of WMO-trajecten zijn. 
Wij zijn op zoek naar meerdere mensen waarbij er verschillende combinaties van taken te maken zijn. Zoek je enkel schoonmaakwerk? Of houd je van afwisseling en wil je alles wel doen? We denken graag met je mee in de mogelijkheden!  

Informatie over de vacature

Soort vacature Vrijwilligerswerk, Participatiebaan, Taalstage, Maatschappelijke diensttijd (MDT), Geschikt voor niet-Nederlandstaligen, Geschikt voor nieuwkomers
Voorzieningen WA-verzekering, scholing, vrijwilligerscontract, onkostenvergoeding, vrijwilligersvergoeding
Tijdsduur 3 tot 6 maanden
Uren per week minimaal 4 uur, maximaal 32 uur
Werktijden zelf in te delen? Nee
Locatie Wijkhotel Stee in Stad aan de Floresstraat

Informatie over de organisatie

WerkPro, Stee in Stad
Floresstraatstraat 75
9715 HR Groningen
Website: https://www.werkpro.nl/werkbedrijf/stee-in-stad/

Print