Verbindt mensen en ideeën

Hotelmedewerker

WerkPro, Stee in Stad | Vacature nr. 13022

Spoedvacature

Taken en werkzaamheden

Wij zoeken bij Stee in Stad meerdere medewerkers in ons gezellige wijkhotel. Zowel voor bij de receptie als in de schoonmaak staan wij open voor versterking. We zijn open van maandag t/m zaterdag van half 9 tot 5. Wat voor werkzaamheden kun je mogelijk verwachten? 

  • Receptietaken zoals het aanmaken en verwerken van reserveringen.
  • Het ontvangen van gasten.
  • Kleine administratieve taken zoals mail en postverwerken.
  • Uitserveren van het ontbijt.
  • Schoonmaakwerk in de hotelkamers.
  • Strijken/wassen/opvouwen van het linnengoed.

Wij zijn op zoek naar meerdere mensen waarbij er verschillende combinaties van taken te maken zijn. Zoek je enkel schoonmaakwerk? Of houd je van afwisseling en wil je alles wel doen? We denken graag met je mee in de mogelijkheden!  

Vaardigheden en kwaliteiten

Deze vacature is voor zowel een vrijwilligersfunctie als voor een participatiebaan. Belangrijk is dat je kan werken in teamverband. Stee in Stad is een kleinschalig hotel met een ongedwongen sfeer. Binnen het team gaat men familiair met elkaar om en ieder draagt graag zijn steentje bij. Voel jij je aangesproken tot deze werkplek? We komen graag met je in contact! 

Interessant of leuk aan deze vacature

Wijkhotel Stee in Stad heeft als doel om kleinschalige originele overnachtingsmogelijkheden te bieden in de wijk Korrewegwijk. Zij doet dit met vrijwilligers uit de wijk en deelnemers van WerkPro. Belangrijkste doel van WerkPro is verkorting van de afstand tot de arbeidsmarkt of verbetering van de leefsituatie voor verschillende doelgroepen. 

Extra informatie

We willen graag met iedereen in gesprek die het leuk vindt om bij ons te komen werken. Vrijwilligers en participatiebaners zijn welkom, maar het kunnen ook justitie of WMO-trajecten zijn. 

Vrijwilligerswerk, Participatiebaan, Taalstage, Maatschappelijke diensttijd (MDT), Geschikt voor niet-Nederlandstaligen, Geschikt voor nieuwkomers
WA-verzekering, scholing, vrijwilligerscontract, onkostenvergoeding, vrijwilligersvergoeding
3 tot 6 maanden
minimaal 4 uur, maximaal 32 uur
Nee
Wijkhotel Stee in Stad aan de Floresstraat

Pagina delen of printen?

Reageren op deze vacature?

Contactpersoon

Hendrieke Ritsema
h.ritsema@werkpro.nl
0505779896
Mobiel: 0611689000

Informatie over de organisatie

WerkPro, Stee in Stad
Floresstraatstraat 75
9715 HR Groningen
Website: http://www.werkpro.nl

Doelstelling organisatie

WerkPro werkt aan een samenleving waarin iedereen meedoet en ieders talent wordt benut. Door middel van zinvol werk voor iedereen die zijn talenten wil ontdekken, ontwikkelen en inzetten. Zinvol werk ... Lees meer

Belangrijkste activiteiten

Binnen de Indischebuurt/Korrewegwijk zij er twee projecten:  Het Wijkhotel Stee in Stad; wat als doel heeft om een kleinschalige originele overnachtingsmogelijkheid te bieden in de wijk Korreweg... Lees meer

Terug naar vacatureoverzicht