Verbindt mensen en ideeën

Handige handen/klusser

WerkPro Het Groenhuis | Vacature nr. 13120

Taken en werkzaamheden

Het GroenHuis is een wijkbedrijf in de Korrewegwijk. Hier worden werkplekken gecreëerd waar mensen uit de wijk zich kunnen inzetten voor een groene en duurzamere wijk. Je bent onderdeel van een wijkbedrijf in ontwikkeling. Er hangt een ongedwongen sfeer en door samen iets moois op te bouwen blijft iedereen gemotiveerd.

Vaardigheden en kwaliteiten

Het GroenHuis is een plek door de buurt en voor de buurt. We halen klussen binnen die een bijdrage leveren aan de leefomgeving van de buurt. Zo is er in het Groenhuis ook een repaircafe aanwezig genaamd Fix ’m. Mensen kunnen hier hun apparatuur heen brengen om deze, wanneer mogelijk, te laten repareren. In deze vacature  zoeken we mensen die kunnen helpen bij het repareren van de ingebrachte apparaten. Werk je graag met je handen en vind je het leuk om je te ontwikkelingen op het gebied van onder andere elektra dan ben je Fix ’m aan het juiste adres.

Interessant of leuk aan deze vacature

Spreekt deze vacature je aan en werk je ook graag samen? Dan ben je van harte welkom bij het GroenHuis! Wij zijn een bont gezelschap van allemaal verschillende mensen. Dit betekent dat we het fijn vinden als je in teamverband kan werken, zodat we samen mooie producten kunnen maken en een goede sfeer kunnen neerzetten! Samen kijken we vooral naar waar jouw kwaliteiten liggen en hoe je deze kan inzetten en ontwikkelen.

Extra informatie

Deze vacature wordt tevens aangeboden als een participatiebaan, hiervoor geldt een werkweek van minimaal 16 uur.

Vrijwilligerswerk, Participatiebaan
WA-verzekering
Voor onbepaalde tijd
minimaal 4 uur, maximaal 32 uur
Nee
Madoerastraat 20

Pagina delen of printen?

Reageren op deze vacature?

Contactpersoon

Dhr. Lennart Eikenhout
l.eikenhout@werkpro.nl
Mobiel: 0683232759

Informatie over de organisatie

WerkPro Het Groenhuis
Madoerastraat 20
9715 HG Groningen
Website: https://www.werkpro.nl/werkbedrijf/het-groenhuis/

Doelstelling organisatie

De wijken mooien, schoner en veiliger maken.

Belangrijkste activiteiten

De bewoners die dit nodig hebben een handje helpen bij klusjes in of rond om het huis. Bijvoorbeeld, een keer grofvuil ophalen met onze bus of bakfiets, een klusje in de tuin of huis doen zoals grasma... Lees meer

Terug naar vacatureoverzicht